Napadnut radijski voditelj Daško Milinović u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Znači, počelo je…
    Isto kao u vreme Big Adolfa: sačekivanje i premlaćivanje „izdajnika“, „narodnih neprijatelja“ i generalno svih onih koji ne duvaju horski u istu tikvu s nama. Naravno, uvek viteški, bar dva na jednog.

    1. ko duva u horsku tikvu mozes procitati u clanku gore. razne nevladine organizacije nuns i novinar. naravno napadace treba kazniti po zakonu, ali baljezganja nisu potrenbna. ovaj olos od nevladinih organizacija je vec utvrdio zbog cega su ga napali i sve ostalo, a ustvari niko nista ne zna osim policije koja ih je navodno vec uhapsila.

  2. Sada ce narodna policija da privede zrtvu a napadace oslobodi, jer zrtva je tu sumnjiva, ovi divljaci su vrlo uklopljeni u ambijent
    Uostalom, moraju da ih puste jer treba da nastave da rade svoj posao za koji su placeni, da umlacuju ljude po ulici po nalogu i nasumice, nema veze samo da se strah u kosti uteruje

  3. Sledeći put će biti neko drugi i sledeći put će uspeti u nameri da ubiju nekoga. Sve pod pokroviteljstvom režima.

  4. Osokolila se banda čim je ukinuta presuda za pokušaj ubistva Borka Stefanovića.
    Lov može da počne.

  5. Posle nekažnjenih bakljada, sasvim logičan i normalan sledeći korak su nekažnjene (dokle?) batinade…

  6. Jedan je Dasko i Mladja!
    Prijava je dobra odluka, neka ih obeleze za sva vremena da su fasisti.

  7. Ne treba noko nikoga da bije,nakon citanja ovog teksta,jel doticni novinar „sveta krava“,cak ipreddednica vlade to komentarise,u sta se ovo pretvorilo.

  8. ne odobravam siledzijske napade i treba da izvrsioci budu osudjeni po zakonu. ali kako ovaj majmun koji ih nije ni video utvrdi da su fasisti. mozda su imali fasisticke oznake na kapama ili on baljezga zbog udarca u glavui. ko ga je napao bit ce utvrdjeno i bit ce kaznjeni, a kakve to veze ima sa skupstinom i ostalim o cemu lupeta ovaj novinar i antisrpska udruzenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.