Naprednjaci po domovima zdravlja u Leskovcu skupljali potpise za njihovu izbornu listu 1Foto: Z. S. M.

U domovina zdravlja i Opštoj bolnici u Leskovcu juče ujutru su pušteni spiskovi na kojima se za podršku Srpskoj naprednoj stranci na predstojećim lokalnim izborima upisuju svi zdravstveni radnici koji to žele.

 

Ovu informaciju je juče na mitingu u Vučju potvrdio i sam lider leskovačkih naprednjaka Goran Cevtanović, piše portal Rešetka.

„I želim da svima prenesem, od jutros sam imao ideju da vidim koliko nas zdravstvenih radnika podržava. U Domu zdravlja u Grdelici, podršku nam je dalo 13 lekara, 22 sestre i 15 nemedicinskih radnika. Veliko hvala svima iz Vučja, u Domu zdravlja, 10 lekara, 29 medicinskih sestara i 14 radnika. To je velika obaveza prema vama. Za samo šest sati 292 sestre, 139 lekara i 162 nemecinska radnika u sklopu Doma zdravlja su nam dali podršku. Sa jedne strane imate jednog lekara, a sa druge sve ove ljude koje sam naveo“, poručio je on.

Zadnjom citiranom rečenicom, Cvetanović je aludirao na podršku doktora Miodraga Micija Miladinovića, koji je javno pružio Aleksandru Rangelovu za lokalnu listu na predstojećim izborima.

Kako portal Rešetka navodi Miladinović je juče saopštio da je jedan od potpisnika liste ProGlas u kojoj je prvi od osnovnih ciljeva da javno ne podržavaju ni jednog jedinog kandidata, već da pozovu građane da u što većem broju izađu na birališta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari