Naprednjačka osveta otkazom zbog protesta u Stanišiću

Sve češća odmazda vladajuće stranke politički nepodobnim radnicima u kulturnim ustanovama širom Srbije

Ostavite komentar


  1. Ma dajte ljudi, to su izmisljena radna mesta jos iz doba zutih. Ucinis im neku uslugu, i on ti izmisle radno mesto, a opstina posle to placa. Naravno da jesam za to da biblioteka treba da radi, ali kada u nju udje mesecno 3 coveka, ne vidim svrhu toga. A i ovo ne pije vodu nikako, pa koliko ljudi ima u mojoj opstini koji su protiv vlasti, a rade u drzavnim institucijama, i niko nema nikakv problem.

  2. I ja sam 2005 dobio otkaz, sa istim obrazloženjem, i niko nije pisao o tome.

  3. Радно место библиотекара у селу Станишић „измишљено“ је после 2. светског рата. Отприлике 1947. је почела да ради Народна читаоница и књижница, па је прерасла у среску библиотеку, постала матична библиотека и имала своје огранке у суседним селима. Почетком шездесетих година припојена је библиотеци у Сомбору. Библиотека је радила сваки дан и прву суботу у месецу до „рационализације“.
    Ја, не пример, не видим сврху да постоје ресторани ( зар не кувају сви код куће?), или паркинг места ( боље је и по околину и по људе да иду пешке и јефтиније ), или кладионице ( није здраво седети и гледати у екран, често у задимљеним просторијама и троше се новци ), или цвећаре ( можеш га посадити у саксије, у баштице ), али то не значи да не треба да постоје.
    Нећете веровати и у Сомбору има људи који раде у државним институцијама, против власти су и немају никакве проблеме, али има и оних који и те како имају проблеме. Додуше, све их је мање ( крила за прелетање лако никну, отказ је бржи ). Завидим Вам што живите у општини где нема никаквих проблема ако нисте члан. Узгред, која је то општина?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.