Naprednjačka paranoja

Ostavite komentar


  1. U Srbiji nema cenzure i to je ova izložba na jasan način pokazala,zato sada zaista ne vidim razloga zašto se sada bunite protiv izložbe,a bunite se jer ste autori tekstova upravo Vi koji zagovarate priču kako je cenzura prisutna,a više je nego vidljivo da nije.

  2. Mislim da su Naprednjaci hteli da pokažu koliko su grešili oni koji su ih kritikovali bez prestanka.

  3. I dalje ne razumem zasto nekome smeta izlozba koja nikog ne vredja vec predstavlja slobodu medija?

  4. Ovim je samo dokazana apsolutna sloboda medija i to bez cenzure, tako da se dzabe bunite i dizete prasinu.

  5. Ne razumem u cemu je problem?! Cenzure nema i to je svima jasno! Prosetajte malo i pogledajte izlozbu nadam se da ce pojedinci napokon shvatiti neke stvari!

  6. Protiv izložbe Necenzurisane laži, protive se samo oni, čiji su natpisi okaćeni u postavci izložbe.

  7. Izložba otkriva pravo medijsko lice i u meni je izazvala bunt protiv medijskog ,,profesionalizma““““. Eksponati koji su izloženi otkrivaju sam neobjektivizam, amaterizam i daju odgovore kako je sloboda medija izdigla kič i šund od profesionalizma.

  8. Nikakva paranoja nego istina o stanju u medijima koja boli one koji su se prepoznali.

  9. Izložba treba da s e prikaže u paviljonu LL , da se vidi kako njihivi pacijenti gube veze sa stvarnošću i žive u svom mračnom i korumpiranim svetu.

  10. au! jel to botovima obećan i sladoled uz sendvič kad su ovoliko navalili da hvale izložbu?

  11. Trebalo bi cesce ovakve izlozbe da se prave po Srbiji, pa bi novinari vise racuna vodili sta pisu!
    Sigurno bi bilo manje laznih naslova i izjava!

  12. Pisu protiv "Necenzurisane lazi", oni koji su do juce kukali na cenzuru.

  13. oćito je d anekom jako smeta to sto je sad dosta laži sakupljeno na jedno mesto gde svako može da s euveri da je bio pravi medijski linc i da je premijer pljuvan iz svih mogucih medija. Toliko o lažima i cenzuri.

  14. sve je jasno i dostupno, istina je na papiru i paranoja je kod zutih ustvari.

  15. U cemu je problem,u tome sto ce ceo svet da vidi koliko nasi novinari lazu ?

  16. Možda je ova izložba uplašila sve one koji pričaju da u Srbiji vlada cenzura, jer će sada građani konačno videti o kakvoj se laži radi.

  17. Stavljati istinu i plemenitost na stub srama jeste svrha izložbe "Necenzurisana laž". Dakle, nije reč o cenzuri već pljuvanju po istini.

  18. Citam i ne verujem, za sta je sada opet Vucic kriv?! Pa nije on pisao te tekstove nego novinari, ako mogu tako i da se nazovu, pre bih rekla kvazi novinari, i sada je problem sto je neko sve to izlozio i sto sada ama bas svako moze da vidi sve na jednom mestu. Ako su pisali istinu zasto je onda problem…

  19. Izlozba smeta samo onima cije su lazi prikupljene i prikazane narodu.

  20. Слажем се, параноја.Али параноја вас који критикујете изложбу, и вас који сте до јуче упорно причали о цензури!

  21. Ovo je sramota šta ste pričali, i pisali. Medijski mrka u srbiji ne postoji. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  22. Ne znam zasto sada tolika farsa oko izlozbe? Nema zenzure i ovo je jos jedan od dokaza

  23. Zasto paranoja,zar se na ovakav nacin pokazuje postovanje prema premijeru i njegovoj porodici?Novinarstvo je postalo jedan veliki sund!

  24. Mislim da premijer nije ni slutio koliko negativne energije je potrošeno na pisanje ovolikog broja tekstova o njemu i vladi.Oni koji su tekstove pisali sada pokušavaju da napadnu SNS za paranoju za prozivku i ko zna šta već a ovo je samo skup tekstova na jednom mestu da se srbija upozna sa tim koliko je prisutna cenzura u medijima.

  25. Ne vidim nikakvu paranoju u ovoj izlozbi. Samo prikazivanje prave isitne i dokazivanje da u Srbiji ne postoji cenzura. Vidim da se bune samo novinari koji su lagali i koji pljuvali najjace po Vucicu i SNSu. Treba da ih buse sve sramota.

  26. Kakav tekst! Neverovatno! Sve ste ovo sami smislili? Hoćete li na dnevnom nivou da objavljujete ove skaradne maštovite analize u obliku autodiktata, ili pravite pauze? Počelo je i pod pseudonimima da se radi, ozbiljnost nema sta.

  27. U strahu su velike oči. Boji se autor post-metoda ,,Velike petooktobarske revolucije" kada su novinari, plaćali danak u krvi i nestajali sa scene ili lica zemlje, baš kao što su i pre nestajali. Akcija ,,Sablja" je bila uterivanje straha u kosti svim nepoželjnim, pa i patriotski opredeljenim novinarima. Đinđić, etalon za poređenje u ovom tekstu, je baš u to vreme ,,Premjerisao" Srbijom. Da li iko nestade za vlasti Naprednjaka? Ne! Autor neka ne strahuje. Nisu to više ona vremena. Izložba je potvrda! I nikom se ne desi ,,Sablja"!

  28. Uhhhh….kakvi ste varevi-vi botovi…..ja sam do sada mislio da ste manje bolesni,ali avaj….pogreših…vi ste neizlečivi….

  29. Izložba je tu da bi se građani sami uverili da li u našoj zemlji ima cenzure o kojoj se konstantno priča, svi dokazi su na jednom mestu

  30. U istom danu ogroman iskorak za Srbiju. Nažalost, mislim da neće imati efekta u smislu edukacije nacije kojoj je lakše da nekog mrzi

  31. Mislim da je izložba odlična ideja i ne razumem čemu ovoliko kritikovanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.