Naprednjačka sprdnja sa državnim institucijama i zakonima

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, podneo krivičnu prijavu Republičkom tužilaštvu protiv predsednika Srbije na osnovu pisanja medija o njegovim vezama sa Belivukovim klanom

Ostavite komentar


  1. „Izrugivanje ruglu“ ???! Kada su u Srbiji i tekstovi u medijima postali polupismeni i nemušti, zaista smo dotakli dno dna.

  2. Top lista nadrealista izvodi performans dok se pravna drzava ne trgne i podigne glavu pa umesto na razgovor u tuzilastvo rasporedi vajne pravnike neke u ludnicu, neke u bolnicu a preostale saucesnike u Padinjak.

  3. Dno dna. Javni Tužilac treba protiv njih da podnese krivičnu prijavu za uzurpaciju radi zaštite zakonitosti. Oni ovim žele da zaštite pomagače krivičnih dela od strane Belivuka, saučesnika vladajuće klike. Ničija nije gorela do zore pa ni ova SNS sveća. Sve sami lažovi i uzurpatori na vlasti. Sramota za Srbiju i pravdu. Gade mi se koliko su ljigavi

  4. Niko neće da se odvaži da optuži predsenika, pa mora njegov drug. Eto kakva je opozicija. Čekamo da predsednik na poligrafu kaže konačno ko stoji iza svega. Dosta je igre macke sa misevima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.