Narodna stranka: Niko od nadležnih nije upozorio građane kako da se zaštite od zagađenja vazduha

Ostavite komentar


  1. Sve su zivo posekli, drvece u Topcideru , na ‘Zvezdi’ su proredili i sad se zemlja spira sa kisama, i ostavlja ogoljene stene sto opet lancano isusuje tlo i drvece.. Ovo je vladavina stetocina i neznalica. Dusa me boli za moj Topcider.

  2. Mislim da bi u ovu temu trebalo da se ukljuci i Centar za odrzivi razvoj Vuka Jeremica koji u Beogradu funkcionise vec nekoliko godina.Koji su im bili ciljevi i sta su od toga ostvarili.

  3. Bravo ideje su vam super ! Samo mi objasnite kako to da se uradi u zemlji koja je vise nego siromasna i iscrpljena. Svi se vivozite automobilima, svi zelite grejanja, toplu odi a drugi su vam krivi. Zasto ne pomenete kao umodernom svetu zabranu pusenja. Mozda bi to i vas pogodilo, pa se pravite ludi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.