Narodna stranka: Po promeni vlasti biće revanšizma na osnovu prava i morala, a ne odmazde

Ostavite komentar


  1. Ко о чему, Де-Есесовци о моралу….

  2. Mora i ono što je izostalo 2000. Lustracija svih koji nisu radili svoj posao i krali.

  3. Baš tako i mora brate Siniša i nikako drugačije.

  4. Ovo mi liči na ono čuveno Grunfovo geslo „sad ili nikad, znači nikad“. Ne verujem ni da će preći ovaj skraćeni cenzus, ako se kad usude da izađu na izbore.

  5. Ovaj se totalno pogubio!? Bio je na vlasti, ne „sa prstima u medu“ nego sa rukama do ramena. Koliko je to bilo slatko vidi se iz njegovih reagovanja nakon gubitka funkcija, počeo je da halucinira. Toliko se pogubio da ne vidi koliko je beznačajan na političkoj sceni Srbije. Koga on to predstavlja? Cela opozicija može da stane u dva kompleta BG vozač.

    1. Ovaj najgori sistem od ’45 god pa ovamo mogu smeniti samo ljudi koji nikad u vlasti nisu imali nijednu značajnu funkciju

  6. Samo u jednom se ne slazem.Nema medju njima pistenih ljudi,ako je neko u sekti iz licne koristi,a svi oni jesu,onda medju njima nema postenih.Od onog koji je preko sekte dobio tezgu na pijaci,otvorio kafic,kupio diplomu,dobio posso u JP…Svi su oni u istom blatu,svi su prljavi i umazami.

  7. o Srbijo pa nece valjda ovi da vladaju opet znamo kako je bilo dok su oni vladali

  8. Po promeni vlasti, svi „oni“ će ponovo da promene stranku (naravno ući će u novovladajuću)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.