Nastavlja se potraga za Ninoslavom Jovanovićem

Ostavite komentar


  1. Bas mi je “ sapnula “ jedna ribica iz Tise da ce mu licno Aca staviti lisice , nekako , bas pred glasanje , i to“ LIVE “ na Pinku

    1. Interesuje me samo, šta bi bilo da jure par spremnih, dobro obučenih i još bolje naoružanih pravih terorista, operativaca, a ne polupismenog, poluretardiranog sredovečnog psihičkog bolesnika. Kao i u svim drugim sverama napredna sekta je napravila pustoš i u Policiji,što je evidentno, vode je krimosi i uvlakači sa kojekakvim lažnim diplomama. Posrnuće u svakom mogućem smislu. ZLATNO DOBA.

    2. Ma ne, Samo za svoje fanove AV će pred izbore rasvetliti slučaj ubijene pevačice. Znaju se prioriteti. Ovo hapšenje će stići na red u narednom petogodišnjem planu…

  2. Treba ceniti trud I zalaganje policije koja radi na ovom slucaju. Ali ovakve izjave da milicija nema ovlascenja da provaljuje u zakljucane kuce je neprimerena jednom visokom funkcioneru. Pa logicno da se covek ne krije u zakljucanim kucama.

  3. Berberin je majstor , Stefanoviću svoje dobro obucene ,obučene i naoružane momke ,pod hitno na kurs kod Berberina .

      1. Ma možete njima da date šta hoćete. Takvim dobro obučenim policajcima bi i puž pobegao da nije privezan.

  4. Interesuje me samo, šta bi bilo da jure par spremnih, dobro obučenih i još bolje naoružanih pravih terorista, operativaca, a ne polupismenog, poluretardiranog sredovečnog psihičkog bolesnika. Kao i u svim drugim sverama napredna sekta je napravila pustoš i u Policiji,što je evidentno, vode je krimosi i uvlakači sa kojekakvim lažnim diplomama. Posrnuće u svakom mogućem smislu. ZLATNO DOBA.

    1. „da jure par spremnih, dobro obučenih i još bolje naoružanih pravih terorista, operativaca“

      Pre 50, pre 70 godina se znalo šta bi bilo. Pre tačno 73 godine počela je operacija „Gvardijan“ tokom koje je, bez ispaljenog metka, pohvatana grupa od ukupno skoro 100 ubačenih ustaša (naravno, ne svi u isto vreme i odjednom) – ovekovečeno u seriji „Zamke“ (sa čuvenom replikom „Jozo, daj vode“). Posle suđenja gotovo svi obešeni ili streljani. Tako se to radilo.
      NEšto kasnije, 1972. godine – Bugojanska grupa (poznata i kao operacija Raduša 72 i operacija Feniks). Tu je već bilo ozbiljnije pucnjave, ali opet svi što pobijeni na licu mesta što streljani nakon suđenja. Kao što rekoh, tako se to tad radilo.
      A svi koji su ih ganjali, kakvog li čuda, bili u Partiji. Baš kao i danas. (ne istoj, naravno). Razlika je u tome što je Partija, za razliku od partije, pazila koga, gde i kako postavlja te ti postavljeni nisu Bugojansku grupu tražili oko Zenice niti su one pre njih čekali na italijanskoj granici…
      Ali se zato za manje od 24 sata nađe ko je „palio“ Vesićevu „knjigu“ i ko je na Tviteru „pretio“ Vučiću…

  5. „a policija nema ovlašćenja da provaljuje u zaključane kuće.“

    Ma šta mi reče…
    Zakonik o krivičnom postupku, član 158. (Pretresanje stana i drugih prostorija):
    Javni tužilac ili ovlašćena službena lica policije mogu izuzetno bez naredbe suda ući u stan i druge prostorije i bez prisustva svedoka preduzeti pretresanje stana i drugih prostorija ili lica koja se tu zateknu:

    1. „a policija nema ovlašćenja da provaljuje u zaključane kuće.“

      Ma šta mi reče…
      Zakonik o krivičnom postupku, član 158. (Pretresanje stana i drugih prostorija):
      Javni tužilac ili ovlašćena službena lica policije mogu izuzetno bez naredbe suda ući u stan i druge prostorije i bez prisustva svedoka preduzeti pretresanje stana i drugih prostorija ili lica koja se tu zateknu:
      1) uz saglasnost držaoca stana i druge prostorije; (držaoc je onaj koji trenutno živi u stanu, ako ne živi niko to je onda vlasnik – dakle, mogli ste za 24 sata da nađete vlasnike svih kuća i da dobijete od njih saglasnost)
      2) ako neko zove u pomoć; (OK, neprimenljivo)
      3) radi neposrednog hapšenja učinioca krivičnog dela; (Eto… Mada bi ovo „neposrednog“ moglo da se tumači da znači kad beži a policija ga juri pa utrči u nečiju kuću)
      4) radi izvršenja odluke suda o pritvaranju ili dovođenju okrivljenog; (neprimenljivo na ovaj slučaj)
      5) radi otklanjanja neposredne i ozbiljne opasnosti za ljude ili imovinu. (E, ovo je zicer. Osuđeni silovatelj drži dete od 12 godina koje je kidnapovao, gde ćeš neposrednije i ozbiljnije od toga)

      Sve u svemu, ovaj pandur ili nema pojma ili laže…

  6. Slavna policija nije pronašla devojčicu, već slučaj, a sada se brukaju sa lovom na monstruma. Verovatno će neko dobiti orden za ogromne troškove koje su napravili za ovakav „podvig“. Ovde ne zna leva šta radi desna. Očito je koordinacija i vođenje potere katastrofalno.

  7. Stepen nesposobnosti srpske policije je neverovatan i nemerljiv. Ministra necu ni da pominjem.

  8. Da li se za hvatanje begunce planira angažovanje SUPERMENA (kao kod spasavanja iz zavejanog autobusa. poplava u Obrenovcu i drugih nepogoda)?

  9. Citat: a policija nema ovlašćenja da provaljuje u zaključane kuće. A koja to ovlascenja policija ima? Nesme da skloni sa ulica maloumnu rulju koja slusa neke bivse, nesme da u potrazi za manijakom ulazi u napustene kuce ili vikendice…drugim recima nema dozvolu da radi svoj posao…ili???

    1. A u Švedskoj policija provaljuje u zaključane kuće bez naloga? Kada bi tamo samo u jednu tako provalili, odstupila bi kompletna vlada. Isto bi tako odstupila kada bi 15 dana uzalud jurila jednog čoveka na ruralnom području veličine zoološkog vrta .

      1. Gospodin Aleks sasvim sigurno nista nije razumeo! Svedska policija bi na samom startu akcije koju sprovodi imala sve potrebne naloge kako bi dugorocno mogla da vrsi svoj posao za dobro svojih gradjana. Tacka!

  10. Hapšenje otežava činjenica da Ninoslav uopšte ne sarađuje i ne izlazi recimo go na ulicu čime bi privukao pažnju i olakšao hapšenje. I ne samo to – on je mesecima svu svoju komunalsku platu davao na kopanje podzemnih skloništa, opremao ista i snabdevao ih velikim količinama hrane i pića. Takođe, očigledno je i ovladao nekim stelt veštinama, jer se pojavljuje samo kao naoružana silueta u daljini i odmah nestaje. Zato je i policija nemoćna i najverovatnije će morati da se angažuju džedaji.

    1. Nindze, ne mogu dzedaji, dzedaji su zauzeti , oni stite telo i duh stranke, bece se na novinare, i cuvaju skupstinsku govornicu.

      Majkl Dudikof je najavio svoj dolazak, a kazu da pregovaraju i sa Cak Norisom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.