Nastavljaju se protesti Nišlija zbog nesreće u kojoj su poginuli dečak i sindikalni lider

Ko je bahati vozač?

Ostavite komentar


  1. I vi ste se pridruzili timu za odbranu „izleteo sa KLIZAVOG kolovoza“. Nije bilo klizavo ni mokro, put je bio suv, ali kad vozis 160-180km/h sve je klizavo

  2. Kazna za roditelje i za dete. Previše smo mekani, ovi klinci bahati, misle da mogu sve. Još ako vidim da ga puste, stvarno su nas zle sile opkolile. Zakon nije za sve isti, zato kazniti ovu bahatost i naplatiti dobro roditeljima tog malog što je ubio 2 osobe. Uzmeš im pola miliona evra i smanjiš mu kaznu na 3 godine. Posle tih pola miliona uložiš u subvencije za poljoprivrednike ili za nabavku opreme u bolnicama ili za povećanje plata zdravstvenim radnicima!

  3. Zasto Nikola S. umesto Nikola Stamenkovic??? Nije maloletan, sami ste napisali godine (19)! Ili ste i vi dobili ‘donacije’ da se prvo izgubi prezime, pa posle 180 kmh postane 80, suv put postane klizav, klinka suvozac odjednom dobije 51 godinu… jos ce balavac da postane polaznik Petnice koji je zurio da preda naucni rad.

  4. Preko 50god vozač,bahatost na Niškim ulicama itekako postoji,svakodnevno se sa tim srećem,užas jedan.stane vozilo na sred pešačkom blokira prolaz,policija prolazi,niko ne reaguje,skoro je jedan belo Mercedes išao od stop šopa ka N banju verovatno preko 150km/h iživljavao se seko vozila vel.brzinom,samo sam zapamtio br NI 137 i ništa više,treba postaviti radare,nema ih ko zna od kad,na bul.Mediana ležeće policajce na više mesta na potezu Bul Medijana do raskrsnice sa Durlanom.Saućešce porodicama,i ja imam unuka koji se zove Andrej.To me mnogo pogodilo,strašno

    1. Smatram da bi bilo više nego pravično da neko od zvaničnika MUP -sa podnese ostavku. Neko treba da odgovara zbog toga što vlasti ne ispunjavaju jedanu od svojih obaveza – stvaranje bezbednosti za sve građane. Ovo nije izolovan slučaj, ovo nije slučajnost. Namnožili se neki bahati i osioni kojima ništa nije sveto, ni ljudski život. E, sad mi recite da niko za to nije kriv. Osam godina zatvora ( maksimalno) za dva ljudska života. Je li to pravda? Građani, ako se ne suprotstavimo, ne smem ni da mislim dokle će ta zločinačka bahatost ići.

  5. Ubici audija u nišu doživotna tamnica. Ubijo ih je na trotoaru to je ubistvo sa namerom, drzavo stidi se što politizujes slučaj kao bili na protestu neki iz opozicije jeli to oni nesmeju biti uz porodicu sramota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.