Nastavljena potraga za Monikom (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. 500 ljudi ih traži, uz upotrebu termovizijskih kamera, na području 4-5 sela i već 9 dana ne mogu da ih nađu. Rebiću, ostavka!

    1. Devojcicu ce pronaci Vucic! On se sve razume i govori kineski jezik. I od nesrece ovog deteta pravite rijalti, ili ste zaista nesposobni

    2. Problem je u tome što je ne traže devet nego šest dana. Potraga nije počela od prvog dana kada su devojčicini roditelji prijavili da se ona nije vratila iz škole.

  2. Ukoliko nije iscenirana cela drama oko nestanka devojčice hitno smeniti ceo policijski vrh.

    Pa kakva je to policija koja ne može 10 dana da nađe mentalno zaostalu osobu??? 500 policajaca traži osobu koja je provela 20 godina u zatvoru. Pa on je izgubljen u vremenu i prostoru

  3. Član njenica da osoba sa posebnim potrebama uspeva da uzbegne poteru je logičan ishod partijskog zapošljavanja u MUP-u, sudovima i svim drugim instancama gde država isplaćuje plate (nekada bi se reklo zarade, kada su zaposleni zaradjivali, sada dobijaju plate).

  4. Ovo boga mi ne vodi nicem dobrom na vise strana i u vise pravaca.U Japanu bi do sada citav policijski vrh izvrsio harakiri…

    1. Kod naših političara mogu samo pečeno jagnje i prase da se prinesu kao žrtve.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.