Nastradali mladunci beloglavog supa u rezervatu Uvac

Ostavite komentar


  1. Pre par godina Tour de France, kolona ulazi u predivan kanjon, komentator se izvinjava što prekida prenos iz helikoptera jer je let zabranjen zbog zabrane uznemiravanja retkih vrsta. Koji smo mi glupani…

    1. Kladim se da ministra vojnog, ili nekog njemu sličnig, vozikaju po rezervatu prirode. Video sam helikopter i pozdravio ga visoko podignutim srednjim prstom.

  2. Ima jedan nas skorasnji naucnik se hvali na twitteru snimcima kako je leteo helokopterom bas tuda ovih dana…

  3. I nad Ivanjicom ovih dana u pravcu Golije prelecu helikopteri , prica se da je brace Veselinovic biznismena sa severa Kosova .Zna li neko u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvu cije su letilice

    1. Kakva bahatost i nepostovanje prirode i ovih velicanstvenih ptoca.Sramota, volela bih da neko odgovara zbog ovoga.

      1. Slazem se. Za ovu bahatost i neodgovornost treba neko da odgovara. Ali cim se ovakav komentar posalje odmah postajemo strani placenici….

  4. Tacno se zna koji helikopter i ko je unistio zasticene vrste. Znaci novinari treba da nam jave ko je to i kakvu kaznu je dobio a ne da nas pale da se nerviramo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.