Navijači Crvene zvezde večeras u Hramu Svetog Save pale sveće za ubijene Srbe na Kosovu 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Grupa navijača Crvene zvezde „Delije sever“ saopštila je da će večeras od 19 časova u Hramu Svetog Save održati pomen Srbima koji su poginuli u obračunu sa kosovskom policijom u selu Banjska.

Među Srbima, koji su ubijeni u sukobu sa kosovskom policijom je i navijače Crvene zvezde S. N. iz Zvečana.

Navijačka grupa „Delije sever“ je u saopštenju pozvala simpatizere Crvene zvezde ali i druge građane da dođu u Hram Svetog Save i prisustvuju pomenu.

„Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene Zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine S. N. U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše S. N. i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje…“, navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari