Kada je odlučeno da se finalni turnir Kupa Koraća ove godine održi u beogradskoj hali Pionir ili kako mnogi vole da je nazivaju „hram košarke“, nema sumnje da su se navijači večitih rivala, Partizana i Crvene zvezde, najviše obradovali. Crveno i crno-beli će sigurno imati najveću podršku navijača i biće ubedljivi favoriti za finale ovog takmičenja, dok bi svaka rana eliminacija bila iznenađenje.


Prethodnih sezona kada Beograd nije bio domaćin šanse su se davale i drugim timovima, ali sad je gotovo sigurno da će prošlogodišnji finalisti ponovo biti glavni akteri završnog meča. Crvena zvezda kao branilac trofeja imaće malo teži put jer će se u polufinalu najverovatnije sastati sa Radničkim iz Kragujevca. Poslednji meč ova dva tima odigrala su nedavno kada su izabranici Dejana Radonjića slavili u gostima u okviru 16. kola ABA lige. Sa druge strane Partizan će na putu do finala verovatno, posle FMP-a i eventualne pobede, odmeriti snage sa Mega Vizurom. Najviše titula od kada postoji takmičenje 2003. godine ima Partizan (5), a sledi Crvena zvezda sa dve manje.

Ulaznice su puštene u prodaju u ponedeljak, a mogu se kupiti već po ceni od 200 dinara za četvrtfinale, dok je za finale najjeftinija 500 dinara. Za četvrtfinale ulaznica će važiti za ceo dan, dok za polufinale karta važi samo za jedan meč. Finale je na programu u nedelju od 20.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari