Nađ: Rekao sam da je Vojvodina trenutno u najboljoj formi u ligi (VIDEO) 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Albert Nađ je prihvatio vruć krompir u ruke i sad nema nazad.

I uprkos neuspehu protiv Vojvodine, u prvoj utakmici s njim na klupi Partizana posle smene Igora Duljaja, cilj ostaje isti – da se sačuva drugo mesto na tabeli.

“Nisam naravno zamišljao ovakav debi, ali to je fudbal. Mnoge utakmice smo i dobijali na ovakav način. Prvo poluvreme smo pustili “niz vodu” dok smo u drugom bili mnogo bolji. Bilo je i situacija gde smo možda i mi mogli da završimo ranije, ali ponavljam, Vojvodina je odlična ekipa i pokazali su još jednom da su u najboljoj formi u ligi”, počeo je Nađ.

Partizan je u velikom psihološkom i rezultatskom problemu što se, po rečima Nađa, videlo posebno na početku utakmice:

“Videlo se pogotovo u prvom poluvremenu da su igrači u grču. Plašili su se da ne pogreše u dodavanju. Dosta problema nam je pravio Seri po boku. Imali smo i mi šanse, mogli smo i mi možda da rešimo meč ranije, ali na kraju zaslužena pobeda Vojvodine”.

Mateus Saldanja je ponovo bio slab, deluje da ga je povreda unazadila…

“Sigurno da je odsustvo od dva meseca mnogo uticalo na njega. Videli ste i sami, nije mogao dobro da se kreće. Dobio je umalo i crveni karton, ne znam iz kog razloga. Kada se posvuče crta što se njega tiče, nije ispunio zahteve oko kojih smo se dogovarali”, poručio je Nađ.

Nađ: Rekao sam da je Vojvodina trenutno u najboljoj formi u ligi (VIDEO) 2
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Pitanje je kako dalje…

“Uvek je teško kad se izgubi. Najteže je igračima, stručnom štabu, ali na nama je da se pripremamo za Kruševac i da nastavimo da treniramo. Moramo svi da shvatimo da imamo neke stvari da rešimo”.

Ovakvu seriju poraza ne pamti novija istorija Partizana. Zbog toga je bilo i zvižduka upućenih igračima, ali i Albertu Nađu:

“Ne sećam se da smo ikada imali niz od pet poraza, ali je bilo teških situacija. Svu osgovornost snosim ja i nemam problem da mi se zviždi i skandira, ali ne može niko da me ubedi da neko voli više Partizan od mene”.

Reakcija igrača nije izostala:

“Svakako je da su utučeni, nezadovoljni i tužni, međutim, vrlo brzo možemo da okrenemo situaciju u našu korist”.

Ukoliko TSC eventualno savlada Crvenu zvezdu, Partizanu će prići na svega jedan bod:

“Ako TSC pobedi, svaka im čast, onda ćemo se u preostala četiri kola boriti da zadržimo, ili povećamo prednost i odbranimo drugo mesto”, zaključio je Nađ.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari