NDNV: Hitno sprovesti istragu

Ostavite komentar


  1. Kao prvo, kako je moguće shvatiti ozbiljno nešto što se zove Kuća ljudskih prava i demokratije… Zvuči kao ime neke uboge prodavničice u napola napuštenoj palančici. Kao drugo, neizrecivo ste dosadni. To počinju da shvataju čak i neki iz vašeg tabora. Vi još uvek kao da ste u devedesetima. Aman, pa kako se vama ne smuči od večitog ponavljanja jednog te istog… Pa, zdrav razum valjda sugeriše da treba menjati pristup, "priču", da ne kažem legendu, ako to što se do sada radili ne daje nikakve rezultate. Ovo više ne vodi nikuda. Večito isti trikovi, večito iste "renomirane" institucije. Ali vama uopšte nije ni stalo do rezultata. Osim do onih koji se obično ne izražavaju slovima nego jednom drugom vrstom znakova.

  2. Niko se ne raduje vise patriJotama i njihovim akcijama nego upravo ovakve "nezavisne i nevladine" organizacije, ovo im je sada odlican izgovor da zatraze jos grantova i donacija jer je u tome sustina. Jednoga dana trebaolo bi na red da dodje i odgovornost za srozavanje ljudskih i gradjanskih vrednosti u Srbiji, tih raznih nvo-a, zastitnica ljudskih prava, raznih lobistkinja i lobista, prizivaca katarzi, suocavaca sa realnoscu itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.