NDNV: Na RTV-u se nastavlja šikaniranje profesionalnih novinara

Ostavite komentar

  1. Stvarno nemam reci, sve je jasno.Mada, ko ima malo bolje pamcenje prisetice se da je NDNV kao deo tzv.Medijske koalicije, bio za donosenje upravo ovakvih medijskih zakona koji su fakticki omogucili da raznorazne agencije unajmljuju novinare koji su zbog takvih propisa i netransparentnog procesa privatizacije medija ostali bez posla. Ninamedia je ocigledno potpuno pod kontrolom rezima, sto se i vidi i po rezultatima tzv. istrazivanja koja objavljuju.

  2. Kad bi javnost znala samo delic istine o strahu u kome ti ljudi rade i strahovladi koja je tamo zavedena bili bi zapanjeni.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.