Ne prestaju reakcije na tvrdnju funkcionerke SPS Ane Grozdanović da muškarcima treba zaštita od žena

Ostavite komentar


  1. Jos jedna u nizu istorijskih izjava ove ugledne dame.
    Treba je poslati kao gdj.Sandru na Visoke studije bezbednosti i odbrane, pa da i ona dobije oficirsku sablju.

  2. Šira javnost je svakako nije mogla osuditi jer se šira javnost slaže sa njom.

  3. Od ovakvih stvarno treba zaštita i muškarcima i drugim ženama. Pogubne su po zdrav razum.

  4. Jos jedna starleta medju funkcionerkama. Jadni mi sa ovom bulumentom diletanata i botoksiranim strucnjakinjama! Kakav polusvet vlada ovom zemljom!?

  5. Ovde je već u pravu. I tu sporenje nema. Treba samo pričati o tome…

  6. Nesporno je da je nasilje prema zenama zatrasujuce i u velikom porastu, sto je uslovljeno ukupnim stanjem u razorenom drustvu. Ne treba okretati glavu ni od nasilja nad muskarcima, koje je ipak sporadicno, pa stavovi tvrdih feministickih udruzenja samo uvode novu nepotrebnu podelu u vec podeljenom drustvu, na zene zrtve i muskarce nasilnike, a svet nije crno-beo. Mlada influenserka je svom CV-u dodala jos jednu u nizu budalastina, jer bi otvaranje pitanja katastrofalnog rada centara za socijalni rad (napunjenih neobrazovanim i nezainteresovanim kadrom, cesto politicki uhlebljenim), bilo znatno produktivnije u pravcu suzbijanja svih oblika nasilja.

  7. Čemu davanje prostora ovakvim opskurnim likovima. Bože, sačuvaj ko su nam poslanici, ministri, izostala boranija !

  8. Ona ima diplomu drzavnog pravnog fakulteta. Dakle, privatizovati sve visoke skole ali dati licencu samo onima koji ispunjavaju kriterijume npr. Oksforda. Pa makar ostao jedan univerzitetski centar. A ovo… kada se uspostavi normalan sistem vrednosti ona ce tamo gde joj je mesto. I njoj slicnima.

  9. Gospođica je više nego tragikomična to stoji, ali ja u ovom tekstu ne vidim ni jedan pravi argumenat protiv onog što je izjavila. Samo diskreditacija nje kao nekog ko po pravilu lupeta i tupava nagađanja „ima naznaka relativizacije …“. Šio mi ga Đura?!? Ako ova njena izjava ne stoji, gde su argumenti???

  10. Plavusica, zvana „katodna cev“, je dve godine smisljala kako da prevazidje svoju prvobitnu glupost i -uspela je!!! Pa sad je jasno zasto je Vucic u svom kabinetu zaposlio samo zene! A „katodna cev“ izgleda bas dobro opsluzuje „X osobu“ kad joj nestedimice finansira „akcije“!!!

  11. Zena je potouno u pravu – bravo!…a interesantno je koliko nemas pravo na suprotno misljenje u vremenu cancel culture.

  12. Ja verujem da bi nekoliko razgovora sa ljudima iz struke dovelo do rezultata boljeg nego skolovanje i zivot u porodici

  13. Nasilje nad zenama je neprihvatljivo. A i nasilje nad muskarcima je takodje neprihvatljivo. Malo podsecanje, postoji fizicko i verbalno nasilje.

  14. Žena je 100 % u pravu. Danas Muškarci jesu ugroženi. I to je postalo nepodnošljivo. Cilj i jeste uništiti porodicu.

  15. Први пут чујем за ову даму.Али то што је рекла о катодним цијевима,је тачно.Историја тих проналазака је у наставном програму електротехнике коју сам завршио

  16. Pa dobro
    Pogresila
    PA STA
    NEDAM GROZDANU
    OD DANAS CES GROZDANA DA RADIS NESTO DRUGO
    NA PRIMER DA BUDES PREDSEDNICA NEKE OPSTINE
    I STA

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.