Ne treba podgrevati strah od vakcine

Epidemiolozi Predrag Kon i Zoran Radovanović saglasni da je peticija protiv vakcinacije dece protiv korona virusa neutemeljena i opasna

Ostavite komentar


  1. Ovaj Radovanovic, od kada je bio u emisiji kod Bulica i ubedjivao sagovornike i gledaoce da farmaceutske kuce nemaju nikakvu zaradu od vakcina nego da su i na gubitku ali eto moraju da spasavaju covecanstvo, tu je kraj svake price sa njim. Kon nije glavni krivac, kriv je onaj ko je odlicno znao ko je i sta je Predrag Kon, da mislim na Vucica, i koji mu je omogucio da radi isto ono sto je radio 2009. kada je uspeo da izbegne odgovornost. Nadam se da ovaj put nece jer ko god da zameni ovu vladajucu garnituru ako zeli da ova drzava bar podseca na uredjene demokratske drzave morace da procesuira, ako ne sve umesane onda bar Kona kao personifikaciju svega loseg sto su ti, ne mogu ih nazvati ljudima, radili za vreme korone.

  2. Narod vise ne veruje ni opozicionim strucnjacima ni vladajucim.
    Slede ucene,uslovljavanje za vakcinaciju a veoma verovatno sledi odmah posle motika i kuka.
    To je i u svetu vec je pocelo evo France npr

  3. Sta tacno nije naucno utemeljeno? Da je smrtnost od koronr ista kao i od gripa? To govore zvanicni podaci svih drzava sveta. Da deca nemaju ozbiljnih posledica od kovida? Svetska zdravstvena organizacija je dala preporuku da se deca ne vakcinisu jer virus za njih nije opasan, bar je bila na snazi do skoro ne znam da li su promenili. O kakvoj reakciji nadleznih organa ovi pricaju? Sta hoce, da se pohapse svi lekari koji imaju drugacija misljenja i stavove od njih? Ovo pocinje da vodi ka stvaranju jako opasne situacije u drustvu i ako ovi vec nisu sposobni da to shvate pomenuti drzavni organi bi morali.

  4. Može li neko od stručnjaka da tačno navede sastav Kovida 19. Zatim da kaže koji sastavni delovi vakcine deluju na pojedine delove virusa. Ako su naši lekari specijalisti, posebno dr. Kon neka potpiše garanciju za svaku vakcinu, u kojoj će garantovati da primalac vakcine više ne može oboleti od Kovida, niti zaraziti bilo koga, a iza njegove garancije, da stane Vlada Srbije. Svako od nas treba da potpiše da vakcinu prima na sopstvenu odgovornost, a „Krizni štab“ nema nikakvu odgovornost???

  5. Dakle, ne radi se samo o vakcinaciji na Covid, vec i o redovnim vakcinama, koje se izbegavaju.Postoje deca koja nisu primila nijednu redovnu vakcinu,npr onu redovnu kada izlazis iz porodilista,vakcine na boginje,deciju paralizu sve sto treba da se primi do neke 3 god. detetovo zivota.E sta s njima?
    U Hrvatskoj se ne mogu upisati u drzavnim vrtic, a i u privatnim je teze,sad razmatraju i za redovnu skolu.Mislim da je to jako veliki problem i da drzava treba da poostri zakone za neodgovorne i mudre roditelje,koji ugrozavaju zivot svog deteta, a i druge dece.

  6. Kon nije na doživotnoj robiji…zbog predhodne „pandemije“ tj PLANdemije!
    A da on je na listi reptila Rokfelera!!! Pametnom dosta!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.