Nedeljnik: Odakle ministru Vulinu tekst iz Nedeljnika koji nikada nije objavljen?

Ostavite komentar


  1. cemu negativitet? Ministar cita misli, moze da predvidi stavove i akcije neprijatelja. svaka cast, da smo ga lupim trazili bolje ne bismo nasli.

  2. Posle branja paradajza i nekih drugih travki u Jovanjici, Vulin je postao vidovit. Javlja mu se što-šta. A i drugovi vredno rade. BOJKOT!

  3. Vulinova tetka drzavni sekretar Bojan Jocic uzima harac od svih firmi koji tade sa vojskom a posebno sa vojnim zdavstvom, kazu na vma!!!

  4. Koliko je taj čovek glup, to je prosto fascinantno. Mogao je samo da pogleda te novine i vidi jel’ objavljeno ili nije. Ostaje samo pitanje da li su mu ovi iz ex DB to namerno uvalili jer im se ekipa smučila, ili su i oni kompletni idioti. To će verovatno keramičar da ispita

  5. Ko ga je postavio na taj polozaj,zna se.Pokojna teta Julka iz Moskve.E,a vi
    sada odgonetnite koja i cija Sluzba “presrece”mejlove i daje “velikom vojn
    om strucnjaku”privatne prepiske.Shvatite da smo mi u Srbiji ruski poligon
    i to se vise i ne taji.Znate svi kako je jadno i bedno”zataskan” skandal sa
    spijuniranjem srpskih oficira od straně KGB a.

  6. sutanovac nista ne saopstava o unistavanju 9000 strela i 600 borbenih vozila. to je jak ministar. pa toj budali ne bih dao 2 ovce da sacuva jednu bi izgubio.

      1. I to ne samo jednog…vise njih, onog u htz odelu, onog u farmerkama, onog u „lux“ odelu, onog sto bere zacinsko bilje u Jovanjici…..ko zna koliko ih jos cuci.

    1. A šta da ti objašnjava, kada veruješ Vulinu, takvima je nepotrebno objašnjavati, jer nema efekta.
      Vojna oprema, pa čak i najmodernija, mislim na avione mig iz toga vremena, bila je obična skalamerija, to su potvrdili piloti, koji su na njima leteli, a gde beše Vulin tada?

    2. Odakle znaš da je uništeno 9000 strela i 600 borbenih vozila? Rekao ti Vulin?
      Pa oni vas dresiraju…

  7. IZDAJA NA DELU!
    Neće ni Vučič deobu Kosova, i on hoće da preda baš celo Kosovo. On je to i potpisao u Briselu 30.juna 2015.god. Albanci su to slavili po celoj Evropi i na Kosovu. Potpisao je da će zajedno sa (ludim) Srbima i priznati kosovsku nezavisnost. I tako stigosmo gde stigosmo, da se ukinu neke taksice i markuce i izvolite Kosovo. Umesto da povuče Srbe sa Kosova u praznu Srbiju prekine svaku priču o Kosovu, kako bi ga sačuvao, on polomi i ruke i noge kako bi ga priznao kao nezavisnu državu. Ali on nije „GROL“ nego izdajnik. Sada pamtite dobro šta radi! Sutra će opet biti:“Povuci potegni“, nisam ja…

  8. Ovo je velika afera na kojoj treba insistirati obavezno podneti krivicne prijave zbog neovlascenog prisluskivanja.

  9. pored bugarskog voza na snazi je i bugarska logika.Prolem koji se ne rešava so malu pari se rešuva so mnogo pari. kaže:

    Troškovi života su skupi,sve te tetkice što vam čiste prostorije,nisu samo tetkce,obezbedjenje zgrade pogotovo privatno,kupiš za burek i kavurmu,novac je uvek motiv……..

  10. kandalozno je odgovoriti na tekst koji nije ni objavljen.ni to za evropske posmatrače ne znači ništa?Meni je zanimljivo da je propao pokušaj Šutanovca da se preporuči Vučiću(kao Goca,ne Gordana Čomić),a komentar Vulina je bio odgovor Vučića.

  11. pa izgleda i da u opozicionim medijima ima ovih koji gotive vucica, pa doturaju insajderske informacije ovaim na vlasti… propali ste skorz…

  12. „drzavna bezbednost“ ove privatne drzave nista drugo i ne radi nego spijunira opoziciju. za to vreme ih cuva privatno obezbedjenje

  13. IZDAJA NA DELU!
    Neće ni Vučič deobu Kosova, i on hoće da preda baš celo Kosovo. On je to i potpisao u Briselu 30.juna 2015.god. Albanci su to slavili po celoj Evropi i na Kosovu. Potpisao je da će zajedno sa (ludim) Srbima i priznati kosovsku nezavisnost. I tako stigosmo gde stigosmo, da se ukinu neke taksice i markuce i izvolite Kosovo. Umesto da povuče Srbe sa Kosova u praznu Srbiju i da prekine svaku priču o Kosovu, kako bi ga sačuvao, on polomi i ruke i noge kako bi ga priznao kao nezavisnu državu. Ali on nije „GROL“ nego izdajnik. Sada pamtite dobro šta radi! Sutra će opet biti ovuci potegni:“Nisam ja oni su…“.
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.