Nedim Sejdinović: Slučaj RTV ide u Strazbur

RAZGOVOR
Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. ovi nato plaćenici su totalno bahati i beskrupulozni…ne umeju da funkcionišu kada nisu na pozicijama moći…šta još treba da se uradi, pošto su uredno pootpuštani oni koji su od RTV napravili svoju privatnu anti-srpsku prćiju i propagandni medij autonomaštva i ustaštva? moje mišljenje je da je došlo krajnje vreme da prorade motke….

  2. To… u sistem.
    U meso, gde ih najviše boli i gde misle da su gospodari.

  3. Moraju prvo da se iscrpe domaće sudske instance, to se ne može preskočiti, ovako meni bar, izgleda kao puko zamajavanje preko glasila.
    Letnja šema znači da su ljudi na godišnjem odmoru, dopalo se to ili ne, imaju PRAVA na to. Da li će se nastaviti saradnja sa otičnim emisijama ili ne, zavisi od RTV-a, možemo jurcati po ulicama koliko god hoćemo niko od nas neće imati uticaja šta će da piše u ugovoru. Kako će izgledati jesenja šema verujem da ni UO ne zna odgovor na ovo pitanje sada.
    ene zanima šta će biti, tj. kako će rešiti pitanje finansiranja tv-a u sledećim godinama, hoće li i dalje biti pod pomoći države.
    Biću tamo u ponedeljak ali ako ponovo vidim face iz političkih stranaka samo ću se okrenuti i vratiti kući, smučili su mi se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.