Negotin: Poljopivrednicima za korišćenje platforme eAgrar potreban eID broj koji mogu dobiti u pošti

Ostavite komentar


  1. A kompjuteri, brz internet, poznavanje rada na racunarima i engleskog jezika(posto Windows radi na engleskom), licenciran program….?! da spreme par soma eura za pocetak. Dokona gospoda iz gradskih fotelja pojma nema koliko , cak i mladih i ljudi srednjih godina na selu, pojma nemaju o radu sa racunarimma . Pa ovo ce samo odvratiti poljoprivrednike od ozbiljnijeg rada, dovesce do jos veceg zarastanja njiva i vocnjaka, napustanja sela. Mozda je to i cilj.

Ostavite komentar


Društvo

Održana 120. sеdnica Gradskog vеća u Zajеčaru: Opet kamenolom na dnevnom redu 8

Održana 120. sеdnica Gradskog vеća u Zajеčaru: Opet kamenolom na dnevnom redu

U Zaječaru je održana 120. Sednica Gradskog veća na kojoj je između ostalog usvojen Nacrt Odlukе o Završnom računu budžеta grada Zajеčara za prošlu godinu, Nacrt Odlukе o usvajanju Plana dеtaljnе rеgulacijе za zonu еksploatacijе „Vlaška“ u KO Mali Izvor, Prеdlog Zaključka o upućivanju Skupštini grada Zajеčara Prеdloga Odlukе o usvajanju Plana dеtaljnе rеgulacijе za zonu еksploatacijе „Vlaška“ u KO Mali Izvor na ponovno razmatranjе i usvajanjе.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.