Nejasno ko je odgovoran za tragičnu smrt novinara: Kada se hapsi vlasnik, “hapse” se i njegovi psi

Ostavite komentar


  1. I onda kada neko ima 100 poludelih gladnih i žednih pasa pod ključem u svom dvorištu (u naseljenom mestu) koji non stop laju i jedu se međusobno to je ok i niko nije nadležan. Srbija je prepuna toga iako ima zakone protiv toga. Ali … niko nije nadležan…

  2. Vreme je da vlast zaštiti građane od opasnih rasa pasa i neogovornih (opasnih) vlasnika.

  3. Da se kladimo da ce nesrecni covek biti kriv . Ovu zemlju treba svetom vodicom iz aviona i dronova poprskati i okaditi

  4. Samo da dodam biografskim podacima V.Radosavljevica:Bio je najbolji djak Osnovne skole „Banovic Strahinja u Beogradu i !3.beogradske gimnazije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.