Nejasno zašto MUP tuži Rodoljuba Šabića

Prekršajni sud bez obrazloženja pokreće postupak protiv poverenika za informacije od javnog značaja po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova

Ostavite komentar


  1. Kafka bi pozavideo s(n)s-ovcima…i onda dodje neki „ekspert“ na TV i kaze …pa,ovaj ,mislim da je fasizam/nacizam prejaka rec…

    1. Бивша пореска инспекторка. Као судија нестручна, али изузетно ку..евита.

  2. Sloboda i demokratija (kao i pravda) nije jednom zauvek data nekakvom revolucijom (kao 1945 sto smo mislili) vec se za nju mora boriti neprekidno. Drustvo samo mora pruziti mehanizme da se za pravdu bori ravnopravno.
    E sada postoji i nesto sto se zove cast ugled i postenje koje se stice vremenom i to se ne moze reci da psoeduje vlast u Srbiji u porlsdnjih 7 godina. u tom slucaju mehanizam su izbori da se na njima izabere nova vlast za naredni termin od 4 godine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.