Nekoliko ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 6. jula, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu, Kelebiji i Velikom Radanovcu.

U Subotici neće biti struje od 8.45 do 10.45 časova na pijaci “Zelenac” na Prozivci sa okolnim poslovnim prostorijama i u kafe-kuglani “Jumanji bowling centar”.

Od 9 do 10 časova struje neće biti u ulicama Vilmoša Harangozoa, Stevana Mokranjca brojevi 61, 72 i 74, Janka Čmelika broj 2 i Metohijskoj broj 56/A, a od 9.10 do 12 časova u Ivana Gorana Kovačića broj 14.

Bez struje će od 11 do 13 časova biti deo Beogradskog puta od Vladimira Gortana do Blaška Rajića, početak Ivangradske od Beogradskog puta do Skerlićeve, početak Skerlićeve od Ivangradske do Blaška Rajića, deo Zadarske i Blaška Rajića između Beogradskog puta i Skerlićeve, kraj Kumičićeve od Matije Gupca do Beogradskog puta, Viška i Kninska.

Od 11.05 do 12 časova neće biti struje u Ozrenskoj i Kozaračkoj ulici u okolini Ozrenske.

Na Kelebiji struje neće biti od 8.30 do 12 časova u ulicama 4. jula, Čavolj, Izletnička, Šumska, Kestenova i Edvarda Kardelja brojevi 191 i 251.

Na Velikom Radanovcu bez struje će od 13 do 14 časova biti Martonoška ulica između brojeva 7 i 31.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari