Nekoliko ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 8. decembra, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i Bajmoku.

U Subotici neće biti struje od 9 do 12 časova u delu Zapadnih vinograda između Balzakove i Proleterskih brigada, 2. novoj, 9. novoj, 10. novoj i 11. novoj, a od 9.30 do 12 časova u delu Marka Oreškovića između Beogradskog puta i Gundulićeve, na početku Ivana Antunovića do Vladimira Gortana, Skenderbegovoj, Filipa Višnjića broj 5, Beogradskom putu broj 4 i Cankarevoj broj 1.

Od 10 do 11 časova struje neće biti u Đure Đakovića brojevi 9 i 11, i u Matije Korvina brojevi 15 i 16, a od 11 do 13 časova u Matije Korvina od broja 5 do 13.

U Bajmoku će bez struje od 8.30 do 14 časova biti Moše Pijade, deo JNA do Mala Kapelske, Cara Lazara, Gajeva, Petefi Šandora, Petra Drapština, Frankopanska, Mlinska, Mije Mandića, deo Partizanske do Male Kapelske, Kosovski trg, deo Zrinjske do Male, Bregovita, Karađorđeva i deo Ive Lola Ribara između JNA i Bregovite.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari