Nekoliko ulica u Subotici u utorak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u utorak, 28. februara, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i okolnim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 10 do 13.30 časova u Petra Popovića Age, Proleterskih brigada, Skendera Kulenovića, Jokaia Mora, Filipa Filipovića, Stevana Doronjskog, Ozrenskoj, Nikole Demonje, Somborskoj, Kosovskoj, Pauna, Stolarskoj, Grnčarskoj, Ruzmarinskoj, Jagoda, Ljiljana, Kamilica, Vaska Pope, Krojačkoj, Obućarskoj i Padejskoj, a od 13.10 do 13.40 časova u Rudić ulici broj 4 i 6, i na Trgu Jakaba i Komora brojevi 2 i 4.

Na Kelebiji struje neće biti od 9.05 do 12 časova na Čavolju, u Hrastovoj brojevi 35 i 41, Prvomajskoj broj 20, Liparskoj broj 92 i 98, i na putu Edvarda Kardelja broj 49.

Na Klisi će bez struje od 11 do 12 časova biti Bikovo salaši brojevi 145, 148 i BB sa okolinom.

U naseljima Tomislavci i Bački Sokolac sa okolnim salašima neće biti struje od 9 do 13 časova.

Na Paliću struje neće biti od 11.30 do 12.30 časova u okolini Studentskog naselja (Kanjiški put) i u Barskoj u okolini Kanjiškog puta.

U Novom Žedniku će bez struje od 9.30 do 10.30 časova biti Maršala Tita, Ilije Lubarde, Kosovska između Maršala Tita i Đure Salaja, Nikole Tesle do Vojvođanske, početak Radoja Vujoševića i početak Petra Kočića.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari