Nekoliko ulica u Subotici u utorak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u utorak, 18. jula, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 9.05 do 14 časova na Trgu žrtava fašizma broj 9, Trgu Svete Terezije BB, u Biskupa Lajče Budanovića, Zagrebačkoj, Vrdničkoj, na Somborskom putu, u Preradovićevoj, Ištvana Ivanjija, Mažuranićevoj, Laze Mamužića, Bartola Kašića, Prilepskoj, Gundulićevoj, Tavankutskoj, Branka Radičevića, Staniše Neorčića, Ruđera Boškovića i u Mihajla Radnića, a od 11 do 12 časova u Španskih boraca između Koparske i Višanja, i u delu ulice Višanja.

Na Kelebiji struje neće biti od 8.30 do 9.30 časova u Bečkoj, Solunskoj, Pekarskoj i Edvarda Kardelja između Platonove i Nila Armstronga (Sonje Marinković), a od 9.10 do 10.10 časova u Balzakovoj ulici.

Od 9.45 do 10.45 časova i od 11 do 12 časova bez struje biće Josipa Kolumba, Grožđa, Bajski vinogradi, Saračka, Uskočka, Koparska i Skadarlijska, a od 12.15 do 13.15 časova Imrea Čepea, Balzakova i put Edvarda Kardelja.

U Čantaviru neće biti struje od 8.20 do 13.20 časova u Maršala Tita broj 40, JNA, Kanjiškoj, Prvomajskoj, Jožefa Atile, Engelsovoj, Udarničkoj, Vašarištu, Senćanskoj, Janoša Aranja, Karla Marksa, Lenjinovoj i Proleterskoj.

U naseljima Orom, Doline i Novo Selo sa okolnim salašima struje neće biti od 9 do 13 časova.

Naselje Đurđin na Mišićevskom putu biće bez struje od 13 do 14 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari