Nema dodatnog časa za učenike srednjih škola: Šta je zapravo novo u Pravilniku o ocenjivanju u srednjem obrazovanju?

Ostavite komentar


  1. Kao da prosvetni radnici već nisu šakom i kapom izlazili u susret u takvim slučajevima! Ne, mi jedva čekamo da dođe učenik i svi nagrnemo na njega!

  2. Ucenik koji duza izostaje dogovara se sa nastavnikom kada ce da odgovara i tu nema problema.Sto se tice ocene iz vladanja tu ima zloupotreba.Jer ucenik ima upisivanje zbog ometanja nastave a ocenu iz vladanja 5.

  3. Ma oni ne drže ni redovne časove kad su popodnevna smena a kamo li dodatne. Dete mi redovno dolazi kući ranije i po dva časa kad ide drugu smenu, jednostavno može im se. Deci upišu izostanak kad se ne pojave na času, ali njih niko ne upisuje niti proverava. Naravno direktor to podržava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.