Nema nestašice "nanogica"

* Čak 281 osoba izdržava kaznu kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, dok njih 127 nosi "nanogicu" u kućnom pritvoru
Sudovima nije strano izricanje kazni kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom

Ostavite komentar


  1. Nije ,,problem što,,nema dovoljno nanogica,nego što Mnogo više IMa onih Koji Do Njih Ni Stigli NISU, premo,,popularnim,,obrazloženjima,,od ranije poznat policiji po,,zaslugama, iz ,,stalnih,radova,,što,iz,,zabave ,,što,naručenih,, navijačkih,, i ,,sportski organizovanih,,.Imaju,,centraša, bekove,pa i poneke,,,krilaše,,i svi i dalje ,,navijaju,,ako,,neigraju,,.specijalnih,,datuma.

  2. Rad u javnom interesu je retkost, ali zato nanogica nije, to je modni detalj kod nas. Ne znam koliko košta pokretanje biznisa- proizvodnja nanogica ali znam da bi to bilo vrlo profitabilno.

  3. Nabavice ova vladajuca politicka nomenklatura nanogice za sve gradjane Srbije. Ne brinite nista, jer Oco misli o svemu.

  4. Kaznjen sam godinu dana sa nosenjem nanogice, a ja sam vec devet meseci u kucnom pritvoru a jos nemam nanogicu. Pa vas molim da mi odgovorite provedeno vreme u kucnom pritvoru bez nanogice dali se racuna u kaznu ili ne. Sta se desava sluzenje kazne bez nanogice a i dali moja kazna miruje ili ne. Devet meseci ja sam u kuci i cekam da mi stave nanogicu. Hvala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.