Nemački liberali traže informaciju o video nadzoru Huaveja u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sve im smeta što je kinesko ili rusko!!!. Odlične su te kamere da se Srbija zaštiti od stranih špijuna i plaćenika, koji slobodno se šetaju!!! Šta Srbija briga kakve kamere ima Nemačka!!!.

  2. Komunisticke totalitarne metode. Lepo je rekla Vesna Pesic da je u Srbiji na snazi staljinizam.

    1. Onda je i u EU komunizam na vlasti jer od Beča do Linca npr. ima bar 250 postavljenih kamera a u samom Lincu ili Beču ne bih čak ni da komentarišen ovo sve važi i za Nemačke Gradove od Münchena do Berlina.
      Vi pametnjakovići ne shvatate da je ovo što radi ova Nemačka stranka običan politički Manevar jer se želi otežati i / ili / zaustaviti prodor Kineza u toj branši na Balkan , mogu da se kladim da je Srbija odlučila postaviti Simensov survailence system da se Nemci ne bi ni javili…..
      Ovo što radi AfD se u Srpskom jeziku nazivanje bacanje prašine u oči !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.