Nepostojeća agencija Tanjug napravila milionske dugove

Ministarstvo kulture: Tanjug sam odgovara za svoje dugove
Tanjug prošle godine poslovao sa ogromnim gubitkom, dok je istovremeno ostvario veći prihod od Bete i FoNeta

Ostavite komentar


  1. Nepostojeća agencija TANJUG služi svojoj svrsi.
    Plasira vesti onako kako odgovara SNSu tj. A. Vučiću. Primeri od prošle nedelje Intervju Bakira Izetbegovića i navodni sukob Haradinaja i Mogerini.

  2. zasto ova propagandna agencija nije rasturen?
    Od svog zacetka se bavila fabrikovanjem lazi.

  3. Mene pre svega interesuje to monumentalno zdanje rad Bogdana Nestorovića koje je zbog sličnosti sa građevinama Trećeg Rajha, za vreme okupacije bio središte komandanta Beograda fon Lera, posle rata OZNE i na kraju TANJUG – a. Najpravičnije bi bilo isterati TANJUG i da zdanje rekonstruisati (zbaci sa fasade ružne klima uređaje) i klimatizovati a u njemu smestiti muzej savremene arhitekture ili muzej Nikole Tesle (naravno bez urne kojoj je mesto u centralnom delu monumentalne i prelepe, dostojno srpskom velikanu, kripte hrama sv Save) jer će postojeći biti vraćen vlasnicima koji nisu voljni da i dalje tu bude muzej.

  4. Ова агенција у данашње време је технолошки вишак. У ери Интернета она копира вести и продаје их српским листовима. Ти листови би могли сами да претраже Интернет и објаве те вести. Тиме би уштедели новац.
    Поготову штитили би српски језик јер га сарадници Танјуга непрестано скрнаве масовном употребом варваризама. То је одраз (не)културе њихових сарадника или су у питању наша бивша "браћа" који мрзе Србију и српски језик.
    А њихова директорка на све то гледа благонаклоно.
    Приметио сам да у њиховим дописима не постоји реченица без варваризама. Тешко ми је веровати да се то не ради намерно ?

  5. Zvanično ugašena a radi i nemilice troši budžetske pare. To je znak da Avnojeci i dalje źare i pale Srbijom,uzduž i popreko. Daleko smo od demokratskog uredjenja. Vučić i njegovi koalicioni partneri su vrh boljševičkog ledenog brega koji je okupirao srbiju davne 43 godine. Stoglava hidra se transformiše tako da uspešno vara narod na ovim prostorima. Jedini nam je spas da se uċutimo.

  6. Gospodjo Brnabic, ocekujem da se obratite javnosti u vezi sa slucajem Tanjug.
    olim vas da to ucinite sto pre.
    Razumem da imate zaista mnogo, mnogo obaveza, medjutim, ovo je izuzetno vazno pitanje.
    Ukoliko se ne oglasite, ili, ukoliko ispricate neku neodredjenu pricu, konacno cu da prihvatim ono sto sam dugo, dugo, od momenta vaseg postavljenja odbacivao, i ulazio u sukob sa prijateljima zbog toga, a to je da se ne mesate u svoj posao.

  7. Zalosno je da niko ne shvata sustinu a to je: PLJACKA NARODA.Naime novac koji se navodi kao gubitak , je delom prenesen na racun SNS partije, a ostatak podeljen odanim clanovima,Tako se radi sa svim drzavnim firmama, cime se obezbedjuje dugotrajna vlast.Na isti nacin je Tito vladao do svoje smrti.
    Prmijera Srbije nemojte vredjati zenskim rodom.To je izmenjena licnost koja je inace klasifikovana u psihijatriji.Po spoljasnosti to je muskarac u
    zenskom telu.Takvim osobama se moze lako manipulisati, sto AV sigurno
    koristi.Znaci tu se radi o premijeru Brnabic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.