Nepoznate lokacije 1.000 novih kamera za nadzor

Ostavite komentar


    1. Sve to su nepostojece ali iz budzeta naplacene kamere.Iste one koje je Vulin postavio i naplatio u Kosovskoj Mitrovici.Nevidljive kamere za koje je i Severna Koreja zainteresovana.

  1. Da li oni zbilja misle da smo svi mi idioti? Pa nije problem u tome sto snimaju, vec u tome sto koriste softver za PREPOZNAVANJE! A to je ZABRANJENO u svim demokratskim drzavama. Odnossno, kada te snimi obicna kamera potrebno je da policija uz NALOG potrazi prepoznavanje. Ovako, odmah znaju ko si, sta si i GDE si bez sudskog naloga. Nasa policija postaje prava STAZI!

  2. Pa dobro…! Samo da ne budu,po zakonu postavljene narednih 30 godina,ili ne daj boze 200 godina…!? A i nadam se , da se napaju putem kablova…

  3. Vlast nam zivot pretvara u jedan veliki rijaliti.Dobro je dok ih u klonje ne postavljaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.