Potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem biće nastavljena sutra

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će g. Cvetkovića naći živog i zdravog. Ali pre verujem da su krenuli sa ubistvima novinara. Samo je pitanje vremena kada će.

  2. Brza akcija policije i tužilaštva,nadam se da će se akcija uspešno završiti.

  3. Ostaje da se nadamo da nije završio kao Oliver.Daj Bože da su oni koji ga traže uspešniji odpnih kpji su ubili lidera GI SDP.

    1. Osmoro se ne slaze da je strasna vest?! Mora da je BOT, to razuman covek da bude ne moze.

  4. Ljudi,ovo nije nimalo naivno.Svi znamo ko se napio kad je ubijen premijer,onda onih sto za jednog,pa Curuvija itd. Dajte se u pamet,nije dobro po narod kada se jedna psihicki bolesna individua o svemu pita.

    1. Бот остаје бот и када су животи људи у питању.

  5. NAJVECI logor na svetu. .jasenovac je obdaniste . Sta je VUCIC napravio ..i pavelic bi zavideo na brutalnostima kojima se sluzi…VUCIC i njegovi banditi sirom smrdije

  6. Mislim da se odgovor ko stoji iza ovog dogadjaja namece sam!

  7. Jednog po jednog ubijaju, masovno iseljavaju a većinu izgladnjuju – ode Srbija u zaborav.

  8. Gde nestade Zelja.Do juče je bio u Paraćinu a danas ga nema – čudno.

  9. Ovaj covek je nas covek i nije vazno gde je i u kojoj stranci, vec je najvaznije da uspemo da ga pronadjemo i da se ta potraga zavrsi sa pozitivnim ishodom.

  10. Iz S. Palanke su odbornike gepekovali pa odveli na Belocrkvanska jezera..verovatno je u ovom slucaju obrnuto. SNS je ugasio svetlo u S. Palanci pa mogu nesmetano da ga ‘prevaspitavaju’ tamo. Verujem da ce samo proci ‘ tretman’ i da ce se ziv vratiti, inace mozemo da ugasimo svetla generalno…trebalo bi izaci na ulicu zbog ovog slucaja, sto pre

  11. Vučiću, na mnoga teška pitanja moraš da daš odgovore. Zašto? Zato što ih znaš. Nema više zezanja. A od poverenja prema tebi i tvojoj kamarili nema ni koliko za trun prašine.

  12. Gradjani ovde treba da preduzmu korake koje su cinili gradjani u Slovackoj u slucnom slucaju.

  13. Pitajte Zvonka, Milana & braću AV/AV. Oni znaju gde, zašto i hoće li se živ pojaviti.

  14. Kad sam procitala ovaj „novinarski“ tekst prosto sam nestala. U stvari, svi smo mi vec nestali od kako smo primili onaj fajnal blou od minulih izbora. Ostao je samo Corah da se belji velikom vincituru….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.