Nestorović: Test na virus korona će koštati oko 6.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Neće nam trebati test pošto ćemo, po vašoj preporuci, svi da se dobrovoljno zarazimo!

    1. Pa čovek je dobro mislio. Ne misliš valjda da čekaš Gejtsovu vakcinu?

  2. Dakle, polovinu od 100€ vracamo na granici. Za drugu polovinu a i jos pride smislice se tek.

    1. 2×6000- tražiće dva negativna nalaza. Misterija zvana 100 evrića- rešena.

  3. ,,Samo“ 6.000 din., jeftinoća. Kao i kod gomile drugih preskupih nameta evo još jedne prilike da se zaradi na narodu! Za četvoročlanu porodicu samo 200 evra! Samo bogati mogu da putuju, sirotinjo kuš! Sramota! Dokle će ovaj cirkuzant da maltretira i ponižava narod?!

    1. Mislim da si promašio adresu. Pa nije on doneo ovaj cenovnik. Jeste na početku lupao, ali mi je nešto bio simpatičan. Na kraju se ispostavilo da je bio bolji od svih njih. I da je na kraju i bio u pravu da će da traje do sredine maja. U odnosu na ostale iz kriznog štaba, on mi je jedino pozitivan kao ličnost

  4. Koji test ce se „uvaljivati“narodnim masama za te novce? Onaj kineski sa 5% tacnoscu?

  5. Moj prethodni komentar niste objavili. Zašto?
    Možda zato što je napisano da je banda pronašla još jedan modus za pljačku naroda.
    Šta je tu uvredljivo i neistinito?

    1. Sramotno visoka cena testa za nase građane. Ako već hoćete da zadrzite građane u zemlji morate da imate u vidu da postoje oni koji su jos prosle godine uplatili ceo aranzman, jer je to bio jedini nacin da dobiju popuste i letuju i da za njih bude mnogo niza cena nego ova. I ta mnogo niza cena testa ce za nase ljude biti previsoka. Nema mesta za sve Srbe da letuju u nasoj zemlji. Pritom cene hotela u srbiji su skuplje nego recimo u Grckoj. Apsolutno neprimereno ponasanje vlade u vezi ovog pitanja.
      Ovo pisem kao roditelj troje dece!

  6. Kao u zlatno doba Sovjetskog Saveza, kada tražiš dozvolu za putovanje u inostranstvo….ako već dajem 6.000 (dok to zaživi, biće i više garantovano), zašto samo na jednom mestu u zemlji mogu to da obavim? Mislite o tome.

  7. Onolike nabavke na „crno“ morace da se otplate, a i vec kad narod ima 100 avra i hoce na more u inostranstvo sto ne iskoristiti za jos „bolji“ uspeh nase privrede

  8. Kao Seseljeva taksa za izlazak iz zemlje 90tih ! U Sloveniji 20e test kod nas 50e , kako to ako smo mi napredniji od njih?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.