Nevakcinisani teniseri mogli bi da ostanu bez viza za ulazak u Australiju

Ostavite komentar


  1. Pa nevakcinisani moraju u karantin dve nedelje, znači nije zabranjeno nego važe neka pravila

  2. @Novosađanka
    Vakcinisani se ne boje i vakcine rade, samo australiji ne trebaju antivakseri da blokraju bolnice i troše pare iz budžeta zarad svoje gluposti

  3. Novak naučen da je žena glava porodice, iako mu je otac crnogorskog porekla, ali toliko pametan da proceni da mu je supruga izuzetna i treba da je sluša. I Novak sluša Jelenu, koja bi mogla da uređuje neki časopis kakav je bio Treće oko. Nisam stigao da mu dam da pročita moju knjigu, Javanđelje po istini, što bi ga nateralo da prestane da veruje u boga na nebu, kada je on sam bog na zemlji. A ovo sa nevakcinisanjem liči na one lekare u 19 veku kada su čuli da je parna lokomotiva dostigla brzinu voza od 60 km na čas, tvrdili da če ta brzina fizički da ošteti ljudski organizam(!) Ako zbog toga ne ode u Melburn, u starosti ima da se svađa sa ženom optužijući je da ga je sprečila da postigne rekorde koje će biti teško dostignuti u sledećim dekadama.
    Ako ovo ne objave zbog pisanja o Novakovom ličnom životu, to samo znači da krše ljudska prava, jer kao da ne znaju da je Novak javna linčnost čiji rezultati u tenisu utuču i na život njegovih simpatizera. Ako i ovo ne shvate onda nemoj da se čude što najdonji ološ vlada Srbijiom, jer su oni prvi krivci.

  4. Nesto ga zaboli uvo za Australiju i njihov turnir.Vakcinacija je izbor svakog coveka,a cim moras da potpises da nisu odgovorni ako ti se bilo sta desi od nje to je za mene dovoljan razlog da je ne primim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.