Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije otkazao protest 2. juna i pozvao prosvetare na građanski protest u subotu

Ostavite komentar


  1. Najbolje da jednog od vas iz mase na eci peci izabere pa ce biti sve ok.

  2. Велики доказ да су синдикати просвете који су желели да одрже протест помогнути од стране опозиције.

  3. Још један доказ да су поједини синдикати на страни опозиције.

  4. Umesto da uce decu, prosvetari setaju kao lude naste. Pa ovo nije normalno.

  5. Hvala na pozivu, ali prosvetni radnici već učestvuju u protestima

  6. To je jako stručna osoba ima da procveta prosveta ne znam gde su ga krili do sad???

  7. Доста више са политизацијом образовања!

  8. Kontinuirani mobing nad prosvetnim radnicima vrši se u poslednjih deset godina od strane vlasti koja je javno unela politiku u obrazovanje. Dokaz su direktori koji su velikom većinom u SNS, zaposleni pod ugovorom su, takođe, morali da se učlane u SNS, ako žele posao. Pa, ko je to onda uveo politiku u obrazovne ustanove, pitam se?

  9. Ovo je moj komentar:

    Милош
    01. juna 2023. u 12.31
    Доста више са политизацијом образовања!

    Naravno, ovo nije moje mišljenje, ovo je samo testiranje komentara koji se objavljuju. Većina mojih komentara iz potpuno nepoznatog razloga se ne objavljuju. Ali se ovakav objavi bez problema.
    Ukoliko i ovaj komentar ne objavite, obratiću vam se i zvaničnim mailom.

  10. Bravo, pokrenite se, trebeli ste još, posle događaja u Trsteniku.

  11. Milose nisi jedini kome se ne objavljuju komentare sko su neutralni sto nisu to i dokazuji da imaju naredjenja sya treba objavljivati.Vise necu ni da citam njihove objave sto si i samuocio.

  12. Sve sto se desava u prosveti, to je licno vas svih prosvetnih radnika i vasa odgovornost, i svi treba da snosite odgovirnost po zakonu, a da vam drugi uredjuje i vrsi obrazovanje, jos hocete da protestujete, sve bi vas ja isterao i da radite na gradjevini, vi ste bruka i sramota za obrazovni sistem. Najmanju odgovirnost imaju ove koje napadate, jedini krivci u prosveti ste vi prosvetni radnici. Stamota i bruka ste, ponasate se kao lesinari.

  13. Vidim pišu pojedinci kako su neki sindikati uz opoziciju.E moji sugrađani fala bogu da je tako ,vi nemate pojima da su svi sindikalci po školama u Srbiji birani isključivo iz redova SNS,a ,direktori da ne pričam , tetkice takođe.Da li vi znate da zamene na sedam dana u Kraljevu ne može niko da odobri osim coveka koji je iz stranke SNS.Boju gaća nećemo moći sami da biramo ujutro pre konsultacije sa sektom.Ustani ,promeni

  14. Najlogičnije je da je bila Slavica Đukić Dejanović kad mora neko iz SPS a.Zato što komponenta psihijatrijsko psihološka u ovim vremenima je nasušni potrebna u školama.Stavljanje Milićevića na to mesto je znak da oni neće da reše probleme ni za jotu .Milićević tipičan aparatčik.

  15. Sti ne objavljujete komentare gde niko nikog nebvredja jedino komentari vam ne odgovaraju.

  16. Dokad više SPS ,dokad više ovakve bager,uvlakači i poltroni .Ovaj je dno dna,a kamoli ministar ,još više vredaju inteligenciju pismenog naroda

  17. On ministar kadar sps, sramota.Da li nasa drzava ima strucnih ljudi, a ne podobnih!Dokle vise partijski ljudi, a ne strucan kadar.Generacije ste upropastili !

  18. Vidim javljaju se sns botovi i ovde ….. gotovi ste , kraj je blizu.

  19. Тужно и скандалозно. Синдикат на политичким протестима?

  20. Prošlo je dvadeset osam godina od kako je moje dete krenulo u prvi razred osnovne škole , na sreću bio je dobar učenik i sada je uspešan poslovan čovek ali ne zahvaljujući učiteljima već pre svega sebi i porodici.
    Od tada do danas ne pamtim ni jednu školsku godinu da prosvetari nisu barem jednom štrajkovali u toku jedne školske godine.
    Zašto se onda čudimo što deca postaju nedisciplinovana,neposlušna,ne poštuju autotitete….
    Pored porodice i škola treba decu da uči redu,radu,disciplini,odgovornosti…..
    A ovi naši nazovi učitelji ih uče svemu suprotnom od toga. Štrajkovi,skraćeni časovi,štrajkovi upozorenja,pa opet štrajkovi i tako iz godine u godinu.

  21. Nema od nas nista,e Srbijo sta doceka da zvala iz Valjeva vodi prosvetu,posle pada Milosevica DOS je najkrivlji sto SPSu nije zabranio dozivotno bavljenje politikom,zato nam ovako i jeste.

  22. @Prosvetni radnik. Sve je tačno što ste rekli. Ali, zašto Vi i Vaše kolege, zajedno sa Sindikatom, niste ustali ranije. Dozvolili ste da Vam školama rukovode podobni, da devastiraju školstvo i obrazovanje, da Vas i deca i roditelji „gaze“. Vaš glas i glasovi profesora univerziteta treba da se čuju u subotu.

  23. @ Nikola bravo za komentar.
    Ali sektasi ko sektasi bez mozga da im sutra vodja kaze da treba da se ubiju jer ce preksutra biti smak sveta oni ce to da urade.

  24. Po efektivnom satu rada,prosveta je najbolje plaćena državna sluzba.

  25. A kog mi pa strucnog ministra uopste i imamo? Sve karikature,kao kvazi ministri,a sve odredjuje jedan covek. Nekad se znalo ko sedi u vladi a danas je to bratski,kumski,partijski,na dodjem ti….itd

  26. Zbog ovakvih pojedinih mišljenja i propada prosveta.Samo političari napred.

  27. Gosn Rade,sve dolazi prvenstveno iz porodice!Deca su prvo ogledalo porodice,onda sistema u kome odrastaju.Skolstvo je sistemski urusavano mnogo dugoooo..Dugo se sejalo,sad ce dugo da se znje!!!!

  28. Sta se to desi sa Danasom? Samo vas botovi citaju! Morace se pojacati sendvic, opasno su se dali na posao.Frka!!!!

  29. U pravu je ovaj „nezavisni sindikat“, potrebne su korenite promene od osnovne škole do univerziteta. Svašta se tu nabutkalo i udomio.

  30. Botovi se raspisali. Je li vas sramota da za pare branite unistitelja Srbije? Gde će sutra da vam žive deca? Sram vas bilo

  31. Hiperaktivni SNS Botovi, i vi idete na doživotni raspust! Hvala što ste pomogli da se još više naroda okupi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.