Nijedan student nije došao na vakcinaciju u polikliniku u Kragujevcu

Ostavite komentar


    1. Vakcinacija je civilizacijski napredak čovečanstva. Ali nisu svi napredovali !

  1. Vakcinacija je civilizacijski napredak čovečanstva i iskustvo nam govori da je to najbolji ‘lek’ protiv ovakvih zaraza. Sa druge strane su tupavost i zamena teza. Jedno je ubeđenje (verovanje u boga ili druga nadnaravna bića, politički izbori, stav o lepoti …) a drugo su naučne činjenice i odgovornost prema zajednici, bližnjima i sebi.

    1. Ljudi sa tzv visokim obrazovanjem kazu da su vakcine bezbedne.
      Ukoliko neko poseduje dokaz i garancije u vezi toga molimo ga da nam to prosledi.

      1. Rezultati Treće faze kliničkog ispitivanja za Phizer, Astra Zeneca, Sputnik V već su publikovane u svetski najrelevantnijim naučnim časopisima. Rezultate su objavili i sami proizvođači. Nikome od njih, nije u interesu da proizvedu losu vakcinu. Pa to bi ih koštalo profita?!!! Pogotovo kad pricamo o gigantu kao sto je Pfizer. Oni ne smeju sebi da priuste debakl, jer njihov portfolio ostalih lekova je toliko profitabilan, da im se zaista ne isplati da stave ključ u bravu zbog loše vakcine. Ne verujem u filantropiju ali u njihovu zelju za uspehom, iz sopstvenih interesa verujem. Zato i proizvode veoma kvalitetne farmaceutske proizvode. Sami su visoko postavili lestvicu kvaliteta. A konkurencije uvek ima…Meni su rezultati dostupni, na engleskom. Iz navedenih razloga, vakcinisala sam se i revakcinisala. I znate sta? Ne zivim vise u strahu. Smejem se vise, vidjam prijatelje koji su se vakcinisali i revakcinisali. Neprocenjivo dobro za psihu! Odlicno se osecam. Samo delim svoje profesionalno ali i licno iskustvo… svima zelim zdravlje – i tela i psihe.

        1. Ajde ne lupaj. Dobro je poznato da su oslobođeni odgovornosti. Da svi poumiru od njihove vakcine oni će imati profit i niko neće odgovarati. Svi koji prime vakcinu potpisuju da su svesni da nije ispitana do kraja i time praktično gube pravo na odštetu odnosno mogućnost da tuže proizvođača vakcine.

  2. Da li smo kao roditelji „nesto propustili“ u toku vaspitavanja svoje dece ili nam je decu u medjuvremenu „oduzeo“ neki „elektronski uredjaj“?

  3. Bravo deco,
    Imate info a sumljao sam u vas.
    Ako su stariji nelogicni vi niste!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.