Nikodijević: Večeras u Beogradu uvođenje novih epidemioloških mera, stižu i kazne

Ostavite komentar


  1. Koji si sad pa ti, ili u prevodu „čiji si ti Mali!

  2. Sanotara nije obavezna fizickom licu, policija nije u necinjenu osim u CINJENU nekod dela, sudstvo u necinjenu jedino po ugovoru..ali pravo i ustav i srb ne pasu…toliko

  3. Ko ste Vi gospodine. Nikodijeviću …sa kojom
    diplomom…..kojom.strukom..
    se Vi obracate gradjanima Srbije…o merama …protiv ..epidemije..
    Ko …tj…kako da Vam se veruje …jer SNS …funkcioneri su ..generalno.
    Svaštari….a Srbiji su potrebni …stručno…moralno..podobni ..oglasivači istine i znanja gradjanima .!
    Dali ste Vi jedan od njih???

  4. Citam da ce kafici raditi od 18 – 23 h. Znaci lito da virus ne radi u to vreme ali se u 23 h naglo aktivira u sekundi? Zatvorite bre sve skupove, sve, bas sve! Znam da to nije zgodno bas za one obrijane sa krstovima i fecfice ali mora!

  5. Ovaj v
    Izgleda da je u dilu sa proizvodnjom maski nisu bile toliko aktuelne u vanrednom stanju a sad odjednom frka oko nosenja maski…. ko proizvodi maske sad u Srbiji sa onim Kineskim masinama pa tre a to plasirati biznis je to….. Nametanje nikad nije bila opcija za Srbiju izbor je svakog pojedinca licno sve ostalo vodi u diktaturu

  6. 4% neodgovornih gradjana koji su prisustvovali SNS postizbornoj proslavi, mitingu ispred skupstine, derbiju, teniskom turniru, koncertu Natase Bekvalac u Rakovici u organizaciji SNS-a, i naravno izborima.
    Kada ce biti kaznjeni, posebno oni prvi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.