Oglasilo se tužilaštvo povodom saobraćajne nesreće Vučićevog kuma: Da li će Nikola Petrović biti krivično gonjen?

Ostavite komentar


  1. Kum nije dugme. Sad će ustupanje Prekršajnom sudu da traje još godinu dana, taman da prođe dve godine i zastari. Zakoni važe samo za sirotinju.

  2. Ma da… Čudi me da oštećene nisu još ispale krive što su se kretale glavnom ulicom i nisu mu ustupile put nad je izletao iz sporedne… A ovo za kočnice je vrh… Auto koji toliko košta a ne valjaju mu kočnice, jer jelte Meklaren ne ume da pravi kočnice, a veštak i „ovlašćeni“ seriser sve znaju… Kako vas bre nije sramota? Ima kokain u urinu ali nije drogiran… Ja ovo doživljavam kao još jedan primer kako se od naroda prave ovce…

  3. Sistem savršeno funkcioniše. Pio si i vozio? Pa šta?! Drogirao si se i vozio? Pa šta?! Izazvao saobraćajku i povredio druge učesnike u saobraćaju? Pa šta?! Mi nismo država, mi smo teritorija…

  4. I ovo je samostalno tužilaštvo i pravnoj državi. To što je u originalnom zapisniku i pregledu utvrđen nedozvoljeni % alkohola i prisustvo kokaina nije bitno tj može se promeniti. Išlo se na zastarevanje i zabotavljanje slučaja, a kada je zapisnik dospeo u javnost nastala je hajka na policajku koja je potvrdila šta piše u zapisniku. Pošto sada javnost prati slučaj poslušnici su umanjili i % alkohola i dejstvo kokaina a i plaćeni mehaničar utvrdio problem sa kočnicama. Bedno. Da li će Vučićevićev slučaj postati samo prekršajni. Ovde nisu mogli da izgube 2 minuta pa se to rešilo na drugačiji način. Zaključak: ako si istaknuti član sns-a ili gazdin kum ili medijski promoter, nema krivičnog dela.

  5. Iz priloženog se da ustanoviti da je predsednikov kum NARKOMAN. Hoće li informer (namerno napisano malim slovima) objaviti tu informaciju?

  6. Nece biti gonjen, do dokazuje da mu je kum Vucic munjevito poslao pripadnike Kobri na lice mesta iako im tu niposto nije bilo mesto. Dakle nece i nece i nece.

  7. Mozda je imao i prvenstvo prolaza a ostecene su izlazile iz sporedne ulice?

  8. U javnom interesu je istražiti i objaviti kako su danas te dve povređene osobe, kakve su povrede zadobile u udesu koji je uzrokovao vučićev kum, da li će te dve osobe goniti privatno vučićevog kuma zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao, ako neće – zašto, ako je nesumnjivo da su zadobile povrede, da im je pričinjena i materijalna i nematerijalna šteta, da li su se nagodile sa vučićevim kumom, da li su od njega primile novčanu nadoknadu kao satisfakciju za štetu koju im je pričinio, ili kao nadoknadu da ne pokreću sudski postupak protiv njega…

  9. Ma dobro je, sreća da nisu njegov nalaz krvi prišili povređenim ženama, neka budu srećne što će proći bez prijave.

  10. Svaka čast za naše stručnjake. Ali nema objašnjenja zašto je g-din ušao u saobraćaj sa neispravnim kočnicama. Svi znamo o čemu se radi ali ćutimo. Dokle to ni sveti bog ne zna.

  11. Svasta se ovde kod nas dogadja, sva cuda su moguca, pa i ovo koje ukazuje na veliki upliv…

  12. KO IMA SVOGA IMA I BOGA!

    Gospodin Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, marta meseca prošle godine aktivno je učestvovao u udesu na Dedinju, a prilikom koje su povređene dve osobe. Predmet miruje, verovatno se čeka da zastari i koji ma svoga ima i boga. Takođe, kum nije dugme.

  13. Za ovo se u normalnim zemljama na ulicu izlazi. Kakav narod takva i vlast.

  14. Nismo svesni da smo svi mi mete tih istih na vlasti i njihovih pajtasa. Nasi zivoti njima nista ne znace ama nista ne znace.

  15. Sad su josh izmislili, pored vishe stvari i „mišljenje ovlašćenog servisera za svoje vozilo“. Od kad Meklaren ima ovlashccenog servisera u Srbiji ? Pretpostavljam da ih nema vishe od 2 ili 3 u Srbiji i da se ne isplati.
    A ovo urin-krv im je takodje biser.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.