Apelacioni sud: NIN da vrati Rihu na posao

Ostavite komentar


  1. Upravo, kao i što je gospođa Vesna Mališić, zamenik glodura NIN-a Milana Ćulibrka, lažni oponent Aleksandru Vučiću. Da jeste pravi, a ne lažni, ne bi na konto Blica i Ringier Aksel Springer grupe, koji je izdavač i NIN-a, stizale pare sa Bujoševićevog RTS-a. I Ćulibrk i Mališićeva , kao i NIN i Blic, vezani su godišnjim ugovorima za RTS i samo simuliraju opoziciju.

    1. Živimo u vremenu spinova. Više se nikome ne može verovati.
      Antonela Riha mi deluje kao objektivna novinarka, kao neko ko zna svoj posao. Uz Ljubicu Gojgić sigurno vrh našeg novinarstva.
      Zašto nisu onog Bogumila sa Stare Planine otpustili, čovek već deceniju ne zna šta piše i šta priča.

  2. Čestita , pametna, odlično obaveštena, Antonela Riha je jedna od najboljih novinarki današnje Srbije. Šta je pravi razlog njenog otpuštanja meni je zaista tajna, ali i reprezentativan primer kako se lako rešavamo najboljih stručnjaka iz pojedinih oblasti. A izjava Milana Ćulibrka, da je ona otpuštena zbog uštede, u najmanju ruku je cinična.

  3. Bas cude komentari podrske gospodji Antoneli. Ubedjujete je da je novinarka: po cemu?
    Po halapljivosti, po trcanju „ko da vise“, a nije se nigde dokazala: od B92, preko RTSa do NINa.
    Nepristrasni sudovi (haha!), umesto sto bi da je uhlebe u NINu, neka tako vrednu i sposobnu zaposle kod sebe.
    Najcrnje je sto je gospodja Riha ubedila sebe da je, ikakva, novinarka.
    A moze da nadje neki cestiti, odgovarajuci posao.
    Zar je necasno na pijaci prodavati zelenis?

  4. Razlozi i ceo ovaj slučaj na stranu, zar u Srbiji ne može poslodavac da otpusti zaposlenog ako tako želi? Kakav je to socijalizam? Zašto onda zaposliti nekoga ako ti posle služiš da njemu obezbediš platu a ne on da pomogne tvom poslovnom poduhvatu u koji si uložio? Čak i od žene imaš pravo da se razvedeš bez objašnjavanja razloga.

  5. Pa baš za Antonelu nije bilo mesta!? Jako sam začuđen, da ne kažem zgrožen da se sa jednom novinarkom takvog kvaliteta kakva je ona moglo postupiti i to u nedeljniku koji se diči svojom slobodoumnošću!?

  6. Citam komentare na fb ispod teksta i vidim da su botovi vlastele krenuli u zastitu Rihe od Culibrka. Meni je dovoljno da zakljucim da ne moras direktno biti megafon vlasti, dovoljno je da se ne suprostavljas i ok si. Verovatno prave razloge otkaza necemo saznati, iako ne moraju svi Vucicevi kriticari u ljubavi biti. Ali zato cemo dobiti medijski linc Culibrka i laznu botovsku odbranu Rihe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.