NIN o dešavanjima u Krušiku: Porodični biznis i stranačke veze

Ostavite komentar


  1. Zapisati imena svih ovih likova, pa krenuti po redu – da dokažu kako su uspeli da sa platama od 1000 eur počnu biznis, kupe stanove, automobile i slično. Pošto ne mogu da dokažu poreklo novca , sve oduzeti i poslati ih u zatvor na hlađenje par godina, za primer. Dok to ne uradimo, sa svima, nećemo mrdnuti iz ovog blata.

    1. E kada se prvi put to desi posle pada neke vlasti Srbija ce biti zemlja koja ima nekakve sanse da opstane. Samo sto ja sumnjam u takav ishod ikada.

  2. Zahvalna sam NINu što istražuje Krušik , pribavlja dokaze o porodičnom biznisu koji porodici SNS omogućuje enormno bogaćenje i ujedno Krušik dovodi u ogromne dugove a zaposlene ostavlja bez redovnih plata i doprinosa za penziju. Dokazi NINa ce biti relevantni kad „porodica “ ode sa vlasti.

    1. NIN nikada nije bio privatna svojina. Cak i 1935g. je pripadao komunistickom kruzoku. Sad je vlasnik kapitalista stranac. I nije problem, ni moralni ni pravni, kako je jedno glasilo koga su osnovali radi rusenja privatne svojine zavrsilo u privatnom vlasnistvu ceditelja profita. Problem su privatizacije oko Krusika!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.