NIN traži od nadležnih da utvrde ko stoji iza pretnji Vesni Mališić na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Pitam se, pitam, ko to otvoreno preti ljudima po Srbiji i u cije ime se Av mora onako pateticno izvinjavati?

  2. Pa zna se čiji je taj nalog, jer vlasnik to i ne krije. Radi se o abu dildu, koji je već pretio ženama na internetu, pa je zbog toga izbačen iz škole, pa je jedno vreme bio bloger, a onda je i taj blog ugašen, da li ga je sam ugasio ili su mu ga ugasili nije poznato, i onda je prešao na tviter da tamo mrzi. U suštini žalostan i nebitan lik željan pažnje. Kao i ostale pijandure koje na internetu prete… uglavnom svima. Ignorisati, osim što to treba prijaviti tviteru da obrišu ta buncanja.

  3. Ja sam mator, u moje vrijeme je imalo poštovanja i uvažavanja prema drugaricama (damama). Danas je drugačije, nema se poštovanja prema nikome. To je naša Balkanska demokratija. Neka „junak“ odgovori dami,
    ako mu basta-riječima ne pesnicama.Nije sramota izgubiti od pametnijeg. Čak je i dobro, da se nešto nauči.
    A Vesna, pratim njene tekstove preko 20 godina, nije baš plašljiva. Nema pesnicu a ima srce. Nesoji nemaju ni srca ni pesnice. Na startu Vesna je u prednosti, ima obraza i poštenja. A što ima taj što prijeti ???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.