Ninić: MUP bi mogao da reši misteriju poslovanja Branka Stefanovića

I dalje bez reakcije Agencije za borbu protiv korupcije oko spekulacija o sukobu interesa ministra policije

Ostavite komentar


  1. Veliki problem ce biti nahvatati sve ove kada budu pobegli iz zemlje nakon pada, a bezace sigurno. Oni se vise i ne trude da sakriju sve svoje lopovluke i kriminalne radnje, bahato i bezobrazno otimaju.

  2. ovo sto rade slobodno mogu reci podrivaci srbije koji u mesto da nude program a u stvari i neznaju sta je to oni se ponasaju kao balije iz vremena turaka pa sve sto je dobro i napredno u srbiji treba unistiti jer zato dobijaju novac no ne shvataju danarod nije iz vremena balija pa podrivaci su sami sebe osudili na propast sto govori i njihovo siledisko ponasanje svaki dan no za sve ima zakon

  3. Ispitati kako je zarađen prvi milion i sve će biti jasno. Sin ministar prodao ocu rashodovano oružje ministarstva.

  4. Evo nama eksperta Ninica! Po cemu je on strucan da daje ovakve izjave? O njegovoj etici treba reci samo to da je bio radikal, jos ne tako davne 2011. Kada je recenzent njegove knjige bio Vojislav Seselj. Onda se preselio u DJB, pa je saradjivao sa Vucicem. A sada je veliki opozicionar koji ima nesto mnogo vazno da kaze. Ljudi, ovakvi preletaci ce nam doci glave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.