Niš: Isključenja vode zbog kvarova na vodovodnoj mreži 1Foto: JKP " Naisus

Građani u niškim naseljima Duvanište, Trošarina i Gornjoj Vrežini danas će vode biti bez do 15 časova jer su se desili kvarovi na vodovodnoj mreži.

“Zbog vode na površini nužan je iskop u naselju Duvanište, u Ulici Nikole Uzunovića, kod broja 126. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova”, navelo je JKP “ Naisus” iz Niša.

Bez vode u istom terminu biće korisnici u delu koji ograničavaju ulice deo Đerdapske, deo Branka Miljkovića, Južnomoravske brigade i 27. mart-a.

“ Naisus” je saopštio da će zbog kvara i popravke vodovodne mreže biti u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u Ulici Mihaila Šolohova, u naselju Gornja Vrežinini.

“Voda sa  ulice dolazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u naselju Trošarina, U ulici Ljubomira Nikolića, kod broja 19. Zbog kvara i poravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova za korisnike u stambenom objektu na broju 19 ali je moguć kraći prekid u delu Ljubomira Nikolića do ulice Marina Držića”, naveo je Niški vodovod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari