Niš izdvaja skoro 11 miliona dinara za organizaciju dva novogodišnja koncerta na gradskom trgu 1Foto: BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/EV (arhiva)

Grad Niš izdvojiće 10,9 miliona dinara za organizaciju dva novogodišnja koncerta na centralnom gradskom trgu, izjavila je danas gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Ona je najavila da će 30. decembra na Trgu kralja Milana nastupiti Riblja čorba dok će u novogodišnjoj noći nastupiti Boban Zdravković i Violeta Miljković.

„Organizacija koncerata, koja uključuje ozvučenje, binu, obezbeđenje, rasvetu i vatromet koštaće 10,9 miliona dinara“, izjavila je Sotirovski na konferenciji za novinare u Skupštini grada Niša.

Gradska većnica zadužena za kulturu Adriana Anastasov kazala je da su pri odabiru pevača koji će nastupiti u novogodišnjoj noći bili presudni predlozi građana, kao i opredeljenje grada da to budu „niške snage“.

Najavila je da će novogodišnje ukrašavanje grada početi 1. decembra kada će biti i predstavljen kalendar svih dešavanja u Nišu u naredna dva meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari