Niš: Na zidovima škola i igrališta podrška ruskoj invaziji na Ukrajinu i ratnim zločincima

Ostavite komentar


  1. Pravoslavni talibani odvucice Srbiju opet u pogresnom pravcu jer mirni ljudi, koji ne zele da se svadjaju opet cute.

  2. Pa zar nije u Nišu nekakav ruski garnizon? To njihovi vojnici sprovode naređenja iz Moskve, a u sred Srbije! Toga nije bilo ni za vreme najgore komunističke vladavine, one od pre 48-me.

  3. Cele priče je da su samo Srbi osudjeni za svoje zločine a ostali ….?Da su svi osudjeni za svoje zločine pa i da pričamo o pomirenju ovako nikad i biće još ratova

  4. Buducnost je u pitanju! Zar niko neshvata kuda ovo vodi? Uvesti stroge kazne za promociju nacionalizma svih vidova.

  5. Poenta, sto si ti prekidao ratovanje, ratuj ko ti brani.. ne uvlacite decu u mrznju, ne velicajte ratove obice nam se oglavi kao devedesetih posle nam je djavo kriv…..
    ..

  6. Kako sejemo tako i zanjemo. Deca ce ponavljati greske i ponasanje odraslih, roditelja, politicara i na zalost, onih koji nikada nista pametno nisu ni rekli a ni uradili. Uzor su im zlocinci, politicari, propaliteti i narkomani sa estrade, a mrznju im kod kuce plasiraju roditelji, kojima je secanje kratko a ponasanje plitko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.