Niš nespreman za drugi talas epidemije korone

Stručni savet ocenio da Klinički centar Niš nema posebne objekte za izolaciju i lečenje obolelih od kovida 19

Ostavite komentar


  1. Sa lekarskim kadrom inace je Nis dugi niz godina unazad poznat nadugacko i nasiroko kao leglo totalnih mediokriteta tako da ovo u „doba korone“ nije iznenadjenje.

  2. Sramota za Savet KC Niš. Oni su se saglasili da Klinički centar nije stručno kompetentan za lečenje bolesnika sa Covid infekcijom. Ako je to tako, onda KC Niš nije kompetentna zdravstvena ustanova te po njima. Ako je to tako onda KC Niš i Medicinski fakultet treba odmah dekretom ukinuti. Nažalost ovde se radi o borbi za mesto direktora KC Niš i iza ove nebulozne akcije Saveta KC stoji čuveni plagijator i prevarant dr Dragan Milić

    1. Sa pravom mogu reci kao neko ko poznaje nisko zdravstvo da je odluka strucnog saveta apsolutno na mestu.Komentatori teksta imaju u glavi zamenu teza.Organizacija u Nisu je potpuno van doktrine i epidemioloskih pravila.Ovde se mora menjati koordinator ,direktor,jer smo u prethodnom periodu epidemije imali alarmantnu situaciju ,zacinjenu bahatoscu spinovanju ,neodgovaranju.U poslednje vreme javljaju se pojedinci koji pretenduju na mesto direktora i samoreklamiraju se daleko od normi obrazovaanih ljudi.Da li se sve to zaboravilo?Ocigledno jeste kada se ovako komentarise.U Nisu su neophodne smene i sa njima i promene ako se zeli dobro tom gradu i njegovim gradjanima.

  3. Dajte, novinari, raspitajte se malo pre nego sto nasednete na ovakve price i dopise. Ne radi se ovde ni o cemu drugom, nego o borbi dve struje za novo rukovodstvo kc Nis. Obe struje SNS. Bivsi gradonacelnik Perisic i njegov Milic vs Jankovic i Stanojevic. Nema ovde nikakve brige za pacijente, vec samo za fotelju.

  4. U komentarima je rečeno sve o stanju u ovoj ustanovi. Pa od januara 2017 godine ova ustanova ima lažnog direktora sa lažnim doktoratom i lažnim upravnim odborom koji rade i donose protivzakonite odluke. Država lažna i sve institucije u njoj lažne bez vlade i skupštine. Sve je protivno zakonu a mi blenemo kao retardirani. Postali smo zombiji !

  5. Zbog cega komentar koji je uspesno prihvacen nije objavljen.Da li i kod vas postoji negativna selekcija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.