Tužilaštvo traži pet godina zatvora za vozača koji je izazvao nesreću na rampi u Doljevcu

Ostavite komentar


  1. Pet godina!! Znači toliko košta život običnog čoveka kada ga ubije član vladajuće sekte!!!! Ali, neće on dobiti više od tri!! Ako dobije išta?? Pogotovo, što on nije vozio . A onaj što je vozio baškari se na plaži u Sopotu???!!!???!!!

    1. Neće. Izaći će On pred kamere i reći da nikada gluplje obrazloženje optužbe nije pročitao. I tu se sve završava. A vazduplohov je viđen za novog direktora EPS-a.

  2. Pet godina(?) za jedan nevini i bezgrešni život,neka je na savest onima koji tuže i sude,a „maloletnom“ vozaču da ga slika dela prati kroz čitav život,ima sudija i van zemaljskih.

  3. Ako je ogranicenje brzine,u zoni naplatne rampe 6o km/h,onda sam i ja tuzilac protivu OJT-u…!!! Te,MUP_a,koji je verovatno saradjivao sa OJT…?!
    Da li se usvaja…??!

  4. Ovo je manje komplikovano,od slucaja Countryman…A ni vozilo nisu nasli,uprkos radu institucija sistema…??

  5. Strašno. U Stradiji je legalizovano ubistvo automobilom, kroz zakon o „bezbednosti saobraćaja“ suspenduje se Krivični zakon Srbije
    DA je pucao iz pištolja dobio bi 40 godina zatvora, a tužilaštvo ne tretira automobil kao sredstvo za ubijanje i teško povređivanje, nego kao „eto slučajno se desilo“

  6. Verujem da ce sofer Dusan S, .primati redovnu platu i sve privilegije iz radnog odnosa , socijalno osiguranje , beneficirani radni staz za penziju ( tamnica je tamnica ) za vreme izvrsavanja sudske presude ( umesto direktora ) , mada presedan u presudi za slicno delo je mnogo blaze ( junior Mitrovic ) , jeste da Babic ( em ne slusa boss-a da ide na odmor u Sopotu ) nije Zeljko Pink ali sa dobrim advokatom iz sns sekte sve je moguce
    Sta reci osim…jad , beda i slika ovog rezima

  7. Svaki video snimak može da se izmeni i prilagodi potrebama. Ali šta sa onih 20 i više svedoka koji su videli kako vatrogasci sa mesta vozača izvlače Babića? Verovatno misle da je pametnije da drže jezik za zubima s obzirom u kakvoj državi žive.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.