Nisam cepala srpsku zastavu: Aida Ćorović o targetiranju režimskih medija i vlasti i ugrožavanju njene bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Podrška za pristojnu borkinju za svačiji ljudska prava Aidu Ćorović.

  2. Sigurno ima snimaka sa tog nemolog dogadjaja, dajte u javnost da se ne krivi mozda pogrrsna osoba

  3. Ma svi koji su protiv kriminalne vlasti su Aida. Naravno da niko nije cepao zastavu nego je sklonjena da je ne bi ispolivali. Zastava je simbol države, njoj tamo nije ni mesto jet SNS- sektetina radi upravo protiv te države!!

  4. Sve u službi čuvanja pozicija,vlasti ili omiljenih ,,neprijatelja“vlasti.

  5. Kamo sreće da sud utvrdi ko je cepao zastavu a ne Suda.Za nju samo veliko poštovanje.

  6. Kamo sreće da sud utvrdi ko je cepao zastavu a ne Aida.Za nju samo poštovanje.

  7. Овој земљи најгоре желе они медиокритети који нападно истичу своје СрБство. Оне кукавице, које за једну српску главу траже 100 несрпских. Ништа се од 90. до данас у главама тих нељуди није променило. Подршка и захвалност Г-ђи Аиди.

  8. Svako ko unistava drzavna obelezja Republike Srbije treba da odgovara po Zakonu RS. Bez obzira na nacionalnost, versko opredeljenje, pripadnost NVO ili bilo sta drugo. Tako je u SAD, u Francuskoj, u Albaniji, ali mora biti i u Srbiji. Ne moze da se prica jedno preko javnih medija, ukljucujuci i drustvene mreze, a posle da se pravi blesav. Kakve veze imaju protesti NVO sa vredjanjem Srbije?

  9. Ne podrzavam nikakve ekstremne i vulgarne poteze, pa ne i njen. Moze mnogo kulturnije i profesionalnije da se radi na borbi prava, a ne na ovaj ponizavajuci nacin, potencirajuci da je bosnjakinja i da je sama jadna vrlo ugrožena… Nek nam je Bog u pomoci sa svima njima….

  10. Poštovanje ovoj gospođi.
    Dok šefovi batinaši slobodno haraju ulicama nema demokratije u Srbiji.
    A možda je to demokratija po Vučićevom receptu.Samo se pitam kada su radikali bili demokrate…jednom radikal…uvijek radikal.

  11. Iskreno i meni je delovalo da su momci hteli da sklone zastavu,da je ne bi ofarbali i oskrnavili.U suprotnom bi svi trebali u zatvor.

  12. Slažem se sa vama, doći će i taj dan, kada će svi odgovarati, pred Bogom, a I pred narodom. Vi i vama slični! Pokajte se na vreme! Pozdrav! ZIVELA SRBIJA I SAV DOBRONAMERNI NAROD SRBIJE!!!

  13. Što se uopšte gura tamo kad zna da samo svojom pojavom kompromituje svaki protest? Verujem da je svesna toga, i ona se iznova i iznova gura.

  14. Sad ce godisnjica „Oluje“.Bas me interesuje sta ce Aida da kaze povodom najveceg etnickog ciscenja na ovim prostorima od kraja drugog svetskog rata.

  15. Kad odes u Sarajevo i gadjas mural Orica i njihovih zlocinaca…tad cu te ceniti i smatrati borcem za ljudska prava!Ovako…samo koristis srpsku naivnost!!Odlicno se poznajemo,odrastao sam medju vama!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.