Nišlije na mestu pogibije pešaka protestovale zbog bahatih vozača

Ostavite komentar


  1. Setite se kako je prošao sin vlastodršca Pinka posle ubistva mlade devojke na pešačkom prelazu u Beogradu i odnmah vam je jasno koliko je ovo društvo zastranilo da njime vladaju naslednici bogataša Srbije. Danima ne mogu da se smirim i da se ne setim postradalih u Nišu!

  2. Ulice okićene konjskim izmetom, ne mogu se dogovoriti ko to treba da spreči. Žuta traka je parking traka, parkiraju i policajci u njoj dok bleje u kafiću, a načelnik ne reaguje. Autobuska stajališta su parking mesta za sve koji uredno čekaju pljesku ili burek…U mnogim uzanim uličicama jedna traka je pretvorena u parking traku za bahate vlasnike vozila kojima je teško da vozila, koja ne koriste, uvezu u dvorište, nego su na ulici 24h/365 dana godišnje, a neka su toliko odlepljena od ograde da je mala verovatnoća da pored njih može da se provuče vatrogasni kamion.
    Gradonačelnika, načelnika policijske uprave i poslanike na prolaznim mestima zakucanih listi nam postavljaju Beograđani. Dok ne dođe do decentralizacije za sav haos koji vlada u Nišu oni su odgovorni, jer nam oni nameću sve gradske funkcionere koji nisu u stanja bilo kakav posao profesionalno da organizuju.
    Da policija radi svoj posao ne bi bahati vozači automobila i motora ludovali gradskim ulicama. Zbog ovoga što se u Nišu dogodilo ministar policije mora podneti ostavku, ako ne i premijerka i ostatak ekipe.

      1. Nislije svaka Vam cas, mi u Beogradu nazalost nemozemo vise da idemo trotoarom jer on vise nepostoji vozila parkirana sa jedne I druge strane, ( lekino brdo, crveni krst I jos druga mesta) mi sada setamo sredinom ulice,, neka nam je bog upomoc, Drage Nislije ovaj sto je uradio ovo nije on Beogradjanin , on je u BGD miran ko bubica, preskace aine da ga ne.ubije struja… ali kad se vrati …. sa ,, novcem,, iz BGD, opet neka nam je svima Bog upomocc, dokle cemo neznam.

    1. Da imaju obraz oni bi već podneli ostavke ali da imaju obraz ne bi ni bili ni ministri a ni premijeri.

    2. Купио богати тата,свом мезимцу скупу играчку која јури као муња,и рекао му: Вози сине,брже,јаче,боље,гази до миле воље,ако се и нешто деси ту је наша странка,све ће да среди.“ За нашу децу“ пуни џепови и кола бесна,а за вашу децу гробља ће бити тесна.Србија је оћутала младог Митровића,оћута ће и овог јер баш ме брига није згазио моје дете,на жалост тако резонује већина људи,док неки татин син не стигне и до њиховог.Ћути и трпи Србијо и стиди се што си дозволила да ти банда ради шта им је воља.Србијо пробуди се,јер сутра може бити касно.

  3. VOZAC automobila je USMRTIO DVOJE LJUDI.
    Bahati SIN ,bahate STRANKE ,KOJA JE VAN ZAKONA ,BORI SE ZA “ nasu decu“.
    Rezultati na delu.
    Smanjuje se broj dece pod njihovom torturom.

  4. Ne voze bahato samo u Nisu,vec i u drugim gradovima Srbije.U Svilajncu primer kroz centar grada u Svetosavskoj ulici i Dragosevoj,vise preko 80 km na sat.Na pesackom ne staju,nedavno su oborili elektricni stub,a pre par meseci sleteli i udarili u zid kuce,pored ulice.Sreca na trotora ni jr bilo nikoga,inace bi prosli kao ovi u Nisu?

  5. Drzava bez reda i zakona. Drzava i narod, koje svakodnevno siluju bogati i bahati mocnici. Ustanak, revolucija,odmazda i pravda! Odmah!

  6. Ne mogu se pokriti sve ulice u gradu? Onoliki bulevar, najveći u gradu, nije neko sokače!

  7. Zašto je tetka iz Kanade ekspresno došla u Niš?
    Redovna poseta Niškom MUP-u?
    Jel oni stvarno misle da smo mi ovce, i da cemo da progutamo tu priču?
    Samo budite sigurni….ovo se nece ovako završiti!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.